left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Andet

Byggefirma tænker lokaltDirektør Ib Cramer, JCN Vejle og direktør Flemming

Byggefirma tænker lokalt

Byggefirmaet JCN kigger ind af efter nogle travle år. Det har givet et entydigt svar: Firmaet skal udvide markedsområdet ved at tænke lokalt

Del artiklen på
Byggefirmaet JCN har igennem de seneste 5 år oplevet en kraftig vækst, hvor omsætningen er blevet tredoblet, så den i de seneste par år har været på et trecifret millionbeløb. Virksomheden har været igennem en kraftig turn around, så virksomheden i dag kan betegnes som en professionel virksomhed – lige fra byggeri til administration. JCN er blevet en rentabel virksomhed, der er klar til fremtidens udfordringer.JCN har anvendt de seneste 5 år til at opbygge et stærkt administrativt fundament, som kan bære virksomhedens fremtidige udvikling.

- Vi har i de gode år investeret kraftigt i udviklingen af en administration, så vi kan stå stærkt i lidt sværere tider. Det kræver en slagkraftig og kompetent administration at være en professionel totalentreprenør, siger direktør for JCN A/S Flemming Skov Nielsen.JCN har i dag opbygget den ønskede administration og med forretningsplanen i hånden har virksomheden netop etableret sig med afdeling i Vejle.

- Det er ikke en udvikling som er sket over natten. Udviklingen af JCN er nøje blevet beskrevet i virksomhedens forretningsplan, og selvom selve etableringen pludseligt gik stærk, så var den nøje planlagt. Således har vi i over et år analyseret regnskaber og været opmærksomme i Trekantsområdet, beskriver økonomichef Flemming V.T. Rasmussen situationen.

”fortsættes…”

JCN har med hovedkontor i Vildbjerg ved Herning opført flere byggerier i Trekantsområdet.Ved en tilfældighed fik JCN pludselig mulighed for at tilknytte en kendt person i byggebranchen i Vejle til virksomheden. Ib Cramer med fortid som selvstændig stod foran nye valg i sit arbejdsliv. Derfor skulle der handles hurtigt, hvilket kun var muligt på grund af forarbejdet med forretningsplanen. Efter et langt aftensmøde var der enighed næste morgen, og Ib Cramer er i dag direktør for JCN Vejle.Der i dag 15 ansatte i Vejle, hvor JCN Vildbjerg med ca. 70 ansatte supplerer i nødvendigt omfang. JCN Vejle har med andre ord et stort back-up at trække på. Men det er dog ikke planen at stoppe med de 15 ansatte. Planen for Vejle afdelingen er noget større.I dagligdagen er JCN Vildbjerg ansvarlig for de administrative opgaver, mens JCN Vejle har fokus på de byggemæssige aspekter. På den måde anvendes ressourcerne bedst. JCN Vejle drager fordel af den administrative know how med kalkulation, indkøb, IT og økonomistyring, mens man selv har lokalkendskabet til Trekantsområdet.tøtte

Læs mere om Andet

14/5 2009