Aktuelle nyheder om byggebranchen - Biler til byggebranchen

Erhvervskøretøj med nyeste teknologi

Erhvervskøretøj med nyeste teknologi

På Transport i Herning giver Iveco besøgende mulighed for at stifte bekendtskab med de nyeste og bedste løsninger inden for bæredygtig transport

Del artiklen på

Iveco vil være at finde på transportmessen i Herning fra d. 23.-25. marts. Med hele sit stærke modelprogram - fra 3,5-170 tons totalvægt - vil besøgende få et spændende indblik i det stadig fornyede program af varebiler og lastbiler.

Bl.a. åbner de nye Daily Euro 6 og New Daily Hi-Matic Euro 6 en ny verden af konnektivitet.

Ny Daily Euro 6 er et let erhvervskøretøj, der omdanner on-board konnektivitet til et ægte professionelt arbejdsredskab med den nye app, Daily Business Up. Oveni den nedarvede styrke, alsidighed, ydeevne og holdbarhed introducerer den nye Daily Euro 6 nye funktioner, der bruger teknologi til at rykke grænserne for ydeevne, øge komforten til et nyt niveau, levere flere tilslutningsmuligheder og sænke de samlede ejeromkostninger. Alt dette afspejler Daily’ens forretningsinstinkt og gør den til den perfekte samarbejdspartner.

Ny Daily Euro 6 garanterer uovertruffen ydeevne dag efter dag med sine nye og kraftfulde 2,3 og 3,0 liters motorer, der leverer 205 hk og 470 Nm for topmodellen. De avancerede drivlineteknologier giver yderligere brændstofbesparelser på op til 8 % i forhold til de tidligere modeller. De lave service- og reparationsomkostninger på grund af længere serviceintervaller og mere holdbare komponenter medfører yderligere besparelser på op til 12 %.

Førerhuset er endnu mere stille end de tidligere modeller med et støjniveau, der er reduceret med 4 decibel, hvilket har forbedret bilens akustik og lydniveau med 8 %.

Daily Euro 6 er udvidet til at omfatte et bredere udvalg af modeller med automatgearet Hi-Matic. Den tilbyder uovertruffen køreoplevelse samt alle fordelene i form af komfort, sikkerhed og driftsøkonomi med f.eks. ergonomisk multifunktionel gearknop og selvtilpassende skiftestrategi. Hi-Matic versionerne er desuden udstyret med det intelligente EcoSwitch PRO-system, der nøjagtig ved, hvornår det skal træde ind uden indgriben fra føreren, idet det registrerer, om bilen er belastet eller ej, hvilket reducerer brændstofforbruget og emissionerne, uden at det går ud over kørslen.

- På Transport 2017 i Herning har vi gjort os umage for både at vise de lastbiler og varebiler, vi sælger flest af, men også nogle af de specialiteter vi kan levere. Det bliver en helt særlig fornøjelse at kunne kigge ind i fremtiden med Iveco Z Truck som eksempel på den fremtid vores produktudvikling arbejder på, siger Lars Beck fra Iveco.

-kj

Læs mere om Biler til byggebranchen

20/3 2017