Aktuelle nyheder om byggebranchen - Biler til byggebranchen

Ventetid på stor varebil fra HyundaiH350 er en ægte varebil med 3500 kg totalvægt, og den er kun den første i rækken af flere varebiler, som med tiden dukker op i lavere vægtklasser.

Ventetid på stor varebil fra Hyundai

Hyundai H350 har allerede kørt i længere tid på andre europæiske markeder. Bilen findes også som minibus, men det vides ikke, om Hyundai henter denne variant til Danmark

Del artiklen på

Af Jørli Petersen

Selv om ventetiden har været lang, går der endnu nogle måneder, før Hyundai er klar til at sælge H350 på det danske marked.

Ventetiden har været brugt til at forberede Hyundais indtræden på det helt tunge marked for varebiler, men Hyundai har tidligere været på markedet med flere varebiler, men de største har hørt til i 3-ton klassen, men man de senere år kun har set gule plader på  ombyggede udgaver af personbiler.

H350 er en ægte varebil med 3500 kg totalvægt, og den er kun den første i rækken af flere varebiler, som med tiden dukker op i lavere vægtklasser.

Første H350 skal koste 240.000 kr før moms ifølge den officielle prisliste. Hvad den faktiske pris bliver efter rabat og andre salgsmæssige tiltag må tiden vise, og en sikker indikation af rabat eller ej fra Hyundai, kan aflæses direkte i salgstallene. Hvis Hyundai giver rabat, sælger de biler, - giver de ikke rabat, vil H350 få en stille tilværelse i bunden af varebilernes hitliste.

To herlige maskiner
Hyundai H350 adskiller sig markant fra en række store konkurrenter. Hyundai møder frem med 2,5 liters motorer, som har medfødt fordel af solidt bundtræk, før man griber til diverse former for trykladning.

Mindste version bliver med 150 HK, - topmodellen får 170 HK, der bliver to længder af H350, lastevnen er maksimalt 1500 kg, og hvis man spænder den størst mulige trailer på 3500 kg på krogen, får man ekstra fornøjelse af den volumenmæssigt store motor. H350 kommer med 6-trins manuelt gear, mængden af udstyr skamroses allerede fra den danske importør, og så er det værd at lægge mærke til Hyundais garanti på H350. Tre års garanti med ubegrænset antal kilometer.

Hyundai H350 har allerede kørt i længere tid på andre europæiske markeder. Bilen findes også som minibus, men det vides ikke, om Hyundai henter denne variant til Danmark, hvor markedet for minibusser domineres af Iveco og Mercedes.

Læs mere om Biler til byggebranchen

16/11 2016