Aktuelle nyheder - Byggeri

160 boliger i kommende erhvervscentrum

160 boliger i kommende erhvervscentrum

Dansk Boligbyg har for 3C Group og Humlebo Gruppen opført 160 lejligheder i Cortex Park ved Odense Universitet

Del artiklen på

Arkitektur

Cortex Park er nabo til Syddansk Universitet, det nye universitetshospital og Syddanske Forskerparker i Odense. Forskning, laboratoriemæssige formål, udvikling, kontor, liberalt erhverv, undervisning/uddannelse, offentlig og privat service vil i fremtiden præge området. De mindste byggeretter, som er solgt, er på 1000 m2.

Over de næste 10 år bliver der investeret mere end 20 mia. kr. i at skabe et innovationsmiljø i europæisk topklasse med supersygehus, forskerpark og Syddansk Universitet som motorer. I 2020 kommer letbanen til området og giver mulighed for en let transport fra Odense centrum til den nye bydel. Godt 6000 permanente arbejdspladser bliver etableret i Cortex Park, støttet af Odense kommunes investering på 400 mio. kr. over de næste fire år i vækst og erhvervsudvikling.  

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 5.

-kj

Læs mere om Byggeri

14/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.