left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

40.000 m2 Coop-lager og -kontor i BrøndbyPå grunden ligger i forvejen gården Ragnesminde, der er ejet af Coop Danmark og indrettet til kontorer, som udlejes.

40.000 m2 Coop-lager og -kontor i Brøndby

Projektet omfatter bl.a. en 32.500 m2 stor lagerbygning, et højlager og kontorer i tre etager, skriver Byens Ejendomme - Videnscenter for Byudvikling

Del artiklen på

Coop Danmark har henvendt sig til Teknik- og Miljøforvaltningen i Brøndby Kommune for at høre om mulighederne for at placere en større lagerbygning (tørvareterminal) på deres areal bag den eksisterende ferskvareterminal ved Vallensbæk Torvevej med adressen Solmarksvej 7.

Det skriver Byens Ejendomme - Videnscenter for Byudvikling.

Det drejer sig om en funktion, der på nuværende tidspunkt varetages i bygninger i Albertslund, hvor Coop i stedet vil udvikle en helt ny bydel.

Projektet i Brøndby består af en 12 meter høj bygning på 32.500 m2 samt et 35 meter højt højlager med et fodaftryk på 4900 m2. Projektet indeholder desuden 1300 m2 kontorer i tre etager og et fritliggende returlager på 3060 m2.

I projektet er også beskrevet en yderligere mulig udvidelse på 3300 m2 af den eksisterende ferskvareterminal mod Vallensbækvej, en fordobling af højlageret med yderligere 5000 m2 og en udvidelse af den 12 meter høje del af tørvarelageret på 3900 m2.

Ifølge mediet har kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune bekræftet, at kommunen er principielt positivt stemt overfor en udvidelse af Coops eksisterende anlæg i Ragnesminde.

-kj

Læs mere om Byggeri

7/8 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.