Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

5 kræftramte familier får hjælp til deres byggeprojektI dag er Peter tilbage i arbejde som VVS’er hos Finn L. & Davidsen A/S.

5 kræftramte familier får hjælp til deres byggeprojekt

Peter Christiansen blev som bare 39årig ramt af kræft - Så nu vil hans arbejdsplads hjælpe fem kræftramte familier med en arbejdsdag på et igangværende byggeprojekt - Indstil en familie, der har brug for hjælp

Del artiklen på

Peter Christiansen er håndværker og var midt i en renovering af familiens hus, da han mærkede en ubehagelighed i halsen og overbeviste sig selv om, at det var en halsbetændelse, og at det ville gå over. Det gjorde det ikke og til sidst søgte Peter læge.

Indenfor en uge var han opereret i spiserøret og mere end 50 lymfekirtler var blevet fjernet. Det som Peter troede var halsbetændelse, viste sig at være cancer, og Peter blev sygemeldt og måtte ikke arbejde i mindst 6 måneder efter operationen. Det betød også, at hans arbejde med bryggers og badeværelse derhjemme gik helt i stå.

Arbejdspladsen vil hjælpe andre
Nu har hans historie inspireret hans arbejdsplads Finn L. & Davidsen A/S til at hjælpe fem kræftramte familier ved at donere en arbejdsdag til et igangværende byggeprojekt, som kan være så stressende at stå med, samtidig med, at man skal kæmpe mod kræften.

Byggerodet var en ekstra stressfaktor
Inden Peters operation vidste lægerne ikke præcist, hvor slemt det ville se ud, når de åbnede ham op, så Peter fik at vide, at der var en risiko for, at han skulle vågne op og sige farvel til sin kone og deres to børn. Det var en hård og stressende tid. Byggerodet havde praktisk indflydelse på familiens dagligdag, og var samtidig en konstant påmindelse til Peter om, at han var syg og ikke kunne tage fat og gøre som han plejede. Kræften havde kontrollen over ham og han var ikke selv herre over hvornår han kunne gøre tingene færdige.

- jhn

Du kan indstille en familie, der har brug for hjælp

Vi har alle brug for håb i vores hverdag. Især når en familie bliver ramt af kræft, så er det virkelig noget der rammer hårdt.

Finn L. & Davidsens donation er i år både penge til Knæk Cancer, men også en arbejdsdag til 5 forskellige familier der er i gang med en renovering midt i sygdomsforløbet ligesom vores egen medarbejder, Peter, var.

Du kan læse hele Peters historie og indstille en familie, der har brug for hjælp her

Læs mere om Byggeri

17/10 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder