Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Aarhus vokser mod nordByggeriet på Havneholmen i Aarhus består af 400 lejligheder til udlejning. Alle beboere vil få nærhed til havn og by på samme tid. (Foto: NCC)

Aarhus vokser mod nord

Som et af de største boligbyggerier på Aarhus Havn vil Havneholmen trække hundredvis af beboere til nordhavnen. NCC, Pensam og Topdanmark bygger på livet løs

Del artiklen på

Aarhus vokser. 4000 nye indbyggere flytter hvert år til byen, og et af de nye steder, hvor de får mulighed for at slå sig ned, er i de bynære områder i den nordlige del af Aarhus Havn.

På boligkomplekset Havneholmen har NCC netop holdt rejsegilde sammen med PenSam og Topdanmark, der er bygherrer på projektet. Rejsegildet markerer, at der nu er godt et halvt år til, at de første beboere flytter ind.

- Aarhus er inde i en rivende udvikling, hvor det er afgørende, at de fysiske rammer kan følge med – veje, boliger, kontorer, institutioner. Vi er glade for at kunne bidrage til at gøre denne udvikling mulig på en måde, så det giver mening og livskvalitet til de mennesker, der bruger byen, siger Palle Bjerre-Rasmussen, direktør, NCC Construction.

Nær havn og by
Havneholmen er placeret på en af de mest eftertragtede byggegrunde på Aarhus Havn, lige ved den nordlige indsejling til havnen og ved siden af et andet markant boligbyggeri, nemlig Isbjerget.

Byggeriet består af 400 lejligheder til udlejning - primært 2- og 3-værelses lejligheder – og alle beboere vil få nærhed til havn og by på samme tid.

Byggeriet kommer med sin beliggenhed til at spille sammen med flere andre spændende boligkomplekser i Aarhus Havn. Udover en fantastisk placering får lejlighederne et sundt indeklima med godt indfald af dagslys og ventilation med varmegenvinding. De nye beboere vil have adgang til havnefronten og grønne haveanlæg med mange opholdsrum.

Brik i et puslespil
- Havneholmen kombinerer byudvikling, attraktive, energirigtige boliger og beskæftigelse med værdiskabelse for vores pensionskunder, hvilket gør Havneholmen attraktiv for alle parter, siger investeringsdirektør Benny Buchardt-Andersen, PenSam.

Topdanmark og PenSam har Kromann Reumert og Niras som rådgivere. Cowi og arkitekterne C.F. Møller er rådgivere for NCC, som er totalentreprenør på Havneholmen.

- Det er glædeligt, at Aarhus udvikler sig så positivt, og vi er stolte af at være med til støtte de visioner, der ligger for byen. Vi ser Havneholmen som endnu en brik i det puslespil, der er ved at blive lagt for fremtidens Aarhus, siger direktør i Topdanmark Ejendom, Søren Kempf Holm.

Første etape vil efter planen være klar til indflytning senest første kvartal 2016, hvorefter de næste to etaper af byggeriet forventes færdige senere på året.

-cmn

Rejsegildet på Havneholmen i Aarhus markerer, at der nu er godt et halvt år til, at de første beboere flytter ind. (Foto: NCC)

Læs mere om Byggeri

29/5 2015
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder