Aktuelle nyheder - Byggeri

Aarsleff-direktør rykker til LM Byg Efter otte år i spidsen for LM Byg giver ejer og adm. direktør Carsten Mindegaard (tv.) stafetten videre til Hans Anker Nielsen.

Aarsleff-direktør rykker til LM Byg

Carsten Mindegaard giver stafetten videre til Hans Anker Nielsen, der til august starter som adm. direktør for LM Byg A/S

Del artiklen på
- Hans Anker Nielsen, der gennem de seneste år som afdelingsdirektør har opbygget byggeafdelingen hos Per Aarsleff A/S fra bunden, kommer med landets formentlig stærkeste kompetencer indenfor hovedentrepriser og råhusbyggeri og har de nødvendige ambitioner til at videreudvikle LM Byg A/S til en af branchens absolutte sværvægtere.

Det siger adm. direktør og ejer Carsten Mindegaard fra betonvirksomheden LM Byg A/S i en kommentar til, at han nu vælger at træde et skridt tilbage for at overlade roret og posten som adm. direktør for LM Byg til Hans Anker Nielsen.

Bestyrelsesformanden for betonvirksomheden, Lars-Christian Brask, supplerer:

- Den løsning vi nu realiserer, har været på tegnebrættet gennem længere tid, og der er tale om en vel gennemtænkt og nøje planlagt løsning, vi reelt kun har håbet på som en mulighed.

Et drømmejob
Den nye adm. direktør ser jobbet som sit drømmejob.

- Virksomheden har på unik vis forstået at forene markedets krav om kvalitet og kompetencer, og der er ikke tvivl om, at LM Byg A/S besidder et betydeligt potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at realisere, konstaterer Hans Anker Nielsen, der oprindelig er uddannet ingeniør og kom til Per Aarsleff fra et job som en af tre underdirektører i Pihl & Søn.

Udvikling i fokus
Carsten Mindegaard pointerer i den forbindelse, at han også fremover vil have sin daglige gang i LM Byg A/S og slår sluttelig fast, at ansættelsen af Hans Anker Nielsen ikke vil ændre dagligdagen i virksomheden.

- Medarbejderne og fællesskabet vil også fremover være et prioriteret omdrejningspunkt i hverdagen, og jeg vil fortsat være til stede som sparringspartner for alle medarbejdere. Men jeg flytter mit fokus fra drift til udvikling og vil i tæt samarbejde med bestyrelsen, Hans Anker Nielsen og virksomhedens øvrige ledelse koncentrere min indsats om at videreudvikle virksomheden og dens aktiviteter.

-losLæs mere om Byggeri

23/6 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.