Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Akustik og atmosfære i ny isarenaIll.: Friis & Moltke Architects.

Akustik og atmosfære i ny isarena

Et enigt bedømmelsesudvalg har præsenteret det vindende team af Esbjergs nye isarena

Del artiklen på

Det var et enigt bedømmelsesudvalg, der kunne præsentere det vindende team af Esbjergs nye isarena, bestående af K G Hansen & Sønner, Friis & Moltke og Cowi.

- Det handler om logistik, overblik, akustik, atmosfære og stemning. Grundlæggende elementer, som vi har indarbejdet i vores forslag til Granly Hockey Arena, fortæller Mikkel Wienberg, der er partner i Friis & Moltke.

Det nye byggeri fuldender det samlede bygningsanlæg med det eksisterende Blue Water Arena og Dokken Arena. Isstadion bliver en vigtig og uundværlig del af en funktionel og skulpturel helhed i byen og vil styrke hele områdets mangfoldige udnyttelsesmuligheder i en endnu bredere sammenhæng. Den nye isarena vil få en tilskuerkapacitet på i alt 4200, heraf 1700 ståpladser.

- Udgangspunktet for at tegne en ishockeyarena er det samme som at tegne et stadion eller en stadionhal. Her gælder det om at give publikum den optimale oplevelse. De skal have lyst til at komme igen og igen for på den måde at opnå det bedste udgangspunkt for hjemmeholdets økonomiske og sportslige succes, siger Mikkel Wienberg.

-kj

Læs mere om Byggeri

9/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder