Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

AMU sikrer et bedre arbejdsmiljø i byggerietAf det samlede antal timer, der blev brugt på kurserne, blev 38 procent benyttet inden for kurser om certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø.

AMU sikrer et bedre arbejdsmiljø i byggeriet

38 procent af timerne på AMU-uddannelserne bruges til at opgradere medarbejdere indenfor certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø og det skal forsætte, lyder det fra Dansk Byggeri

En analyse fra Dansk Byggeri viser, at medarbejderne i Dansk Byggeris medlemsvirksomheder i 2016 benyttede et eller flere af 520 forskellige AMU-kurser. Af det samlede antal timer, der blev brugt på kurserne, blev 38 procent benyttet inden for kurser om certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø.

- Virksomhederne bruger i høj grad AMU-kurserne til at sikre, at deres medarbejdere er klædt ordentligt på til arbejdet i bygge- og anlægsbranchen. Herunder især at medarbejderne har den fornødne viden om arbejdsmiljø og sikkerhed, forklarer Louise Pihl, underdirektør i Dansk Byggeri.

Vigtigt hvis antallet af ulykker skal falde
Det er Dansk Byggeris anbefaling, at fremtidens voksen- og efteruddannelsessystem forsat skal levere kurser til både ufaglærte og faglærte, der giver dem viden om sikkerhed og arbejdsmiljø.

- AMU-kurserne inden for certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø er meget vigtige. Især fordi statistikken over anmeldelser viser, at der har været et nogenlunde konstant antal arbejdsulykker i bygge- og anlægsbranchen de sidste 30 år. Det skal vi have lavet om på, og her kan uddannelse i sikkerhed og arbejdsmiljø bidrage, siger Louise Pihl.

-jhn

 

En APV og en peronalehåndbog hjælper dig til et bedre arbejdsmiljø

Læs mere om Byggeri

16/6 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHurtig porteIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMultistigerOmbygningPanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningSøjlerTapetTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonTræbroerUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder