Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

AMU sikrer et bedre arbejdsmiljø i byggerietAf det samlede antal timer, der blev brugt på kurserne, blev 38 procent benyttet inden for kurser om certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø.

AMU sikrer et bedre arbejdsmiljø i byggeriet

38 procent af timerne på AMU-uddannelserne bruges til at opgradere medarbejdere indenfor certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø og det skal forsætte, lyder det fra Dansk Byggeri

Del artiklen på

En analyse fra Dansk Byggeri viser, at medarbejderne i Dansk Byggeris medlemsvirksomheder i 2016 benyttede et eller flere af 520 forskellige AMU-kurser. Af det samlede antal timer, der blev brugt på kurserne, blev 38 procent benyttet inden for kurser om certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø.

- Virksomhederne bruger i høj grad AMU-kurserne til at sikre, at deres medarbejdere er klædt ordentligt på til arbejdet i bygge- og anlægsbranchen. Herunder især at medarbejderne har den fornødne viden om arbejdsmiljø og sikkerhed, forklarer Louise Pihl, underdirektør i Dansk Byggeri.

Vigtigt hvis antallet af ulykker skal falde
Det er Dansk Byggeris anbefaling, at fremtidens voksen- og efteruddannelsessystem forsat skal levere kurser til både ufaglærte og faglærte, der giver dem viden om sikkerhed og arbejdsmiljø.

- AMU-kurserne inden for certifikater, sikkerhed og arbejdsmiljø er meget vigtige. Især fordi statistikken over anmeldelser viser, at der har været et nogenlunde konstant antal arbejdsulykker i bygge- og anlægsbranchen de sidste 30 år. Det skal vi have lavet om på, og her kan uddannelse i sikkerhed og arbejdsmiljø bidrage, siger Louise Pihl.

-jhn

 

En APV og en peronalehåndbog hjælper dig til et bedre arbejdsmiljø

Læs mere om Byggeri

16/6 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder