Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Asfaltentreprenøren Colas har fået nyt værksted i VentrupparkenColas Danmark i Greve, Tina, Pernille, Henrik og Finn

Asfaltentreprenøren Colas har fået nyt værksted i Ventrupparken

Colas Danmarks værksted til reparation af maskiner til anlæg og vedligehold af veje på Sjælland er flyttet til Greve

Del artiklen på

Colas Danmark har fra årsskiftet 2017 flyttet værkstedet fra Glostrup til Greve.

Det har været en god beslutning. I Greve har mekanikerne fået ideelle arbejdsforhold til at reparere asfaltarbejdernes udstyr i en stor hal på 900 m2, som lige er blevet støjisoleret. Ved siden af værkstedet har virksomheden fået en stor vaskehal til rengøring af asfaltmaskinerne og bag vækststedet har Colas 4000 m2 til opmagasinering af materiel som udlægsmaskiner, asfalttromlere, traktorer, fræsemaskiner og biler.

- Vi har indgået en 10-årig lejeaftale med Lastas, der ejer bygningen og grunden. Vi har fået plads til at indrette faciliteterne ideelt efter vores behov. Geografisk er placeringen også perfekt i forhold til vores aktiviteter på Sjælland.

- Vores nye værksted ligger i et trafikalt knudepunkt i forhold til motorvejen, som har fået et ekstra spor på Køge Bugt strækningen. Værkstedets centrale beliggenhed her i Greve betyder, at asfaltarbejdet ikke går i stå, fordi materiellet, der er til reparation, hurtigt kan komme frem og tilbage mellem værksted og de steder, hvor asfaltarbejdet udføres.

- Økonomisk er det en fordel, at vi hurtigt kan få maskinerne ind på værkstedet og tilbage til vejarbejdet igen, og det et til mindre gene for trafikanterne, når asfaltarbejder ikke tager unødig lang tid, fortæller afdelingsleder Finn Borgermann fra Colas Danmark.

Ti medarbejdere flytter fra Glostrup til Greve
Colas blev grundlagt i Danmark i 1930, men er i dag franskejet. Colas Danmark beskræftiger 400 medarbejdere, der leverer forskellige slags asfaltløsninger til både private og offentlige kunder i hele landet. Opgaverne er nyanlæg af veje og pladser, fræsning og reparation af belægninger, vedligehold af rabatter og løsninger med klimatilpasning til håndtering af store mængder regnvand. Colas udfører også bæredygtige løsninger med solceller integreret i vejbelægningen til belysning af vejskilte.

Borgmester Pernille Beckmann og Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed har set værkstedet og hilst på nogle af medarbejderne på en rundvisning med afdelingsleder Finn Borgermann og maskinteknisk chef Henrik Kusk.

- Det var en positiv oplevelse, at borgmesteren og erhvervschefen tog fat i os og spurgte, om de måtte komme på besøg og se vores nye værksted. Vi er jo bare en lille afdeling her i Greve, men globalt er vi en stor organisation med 70.000 medarbejdere og en milliardomsætning. Vi vil gerne samarbejde med Greve Kommune om rekruttering af nye medarbejdere, oplyser Finn Borgermann.

- eca

Læs mere om Byggeri

12/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder