Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bedre samarbejde i byggebranchen

Bedre samarbejde i byggebranchen

International konkurrence, digitalisering og grønne dagsordener udfordrer byggeriets parter

Del artiklen på

Hvorfor går det galt og hvordan finder vi vejen til et bedre samarbejde? Sådan lyder spørgsmålet til en bred kreds af byggeriets førende beslutningstagere og specialister, når Byens Netværk den 16. november stiller skarpt på byggeriets samarbejdsformer.

- Sammen med vores medlemsvirksomheder og byggeriets eksperter stiller vi skarpt på en række konkrete, aktuelle projekter for at dele de gode erfaringer om, hvordan vi bygger bedre i fremtiden, siger Henriette Sofie Larsen, sekretariatschef i Byens Netværk.

- Det handler om samarbejde, konstruktiv dialog og opsamling af erfaringer høstet fra både vellykkede og problemfyldte byggeprojekter. Vi retter blikket frem og håber, at vi med arrangementet kan bidrage til innovativ fornyelse i byggeriet.

- Målet er at styrke byggebranchen i en tid, hvor skærpet international konkurrence, digitalisering og grønne dagsordener udfordrer byggeriets traditionelle strukturer. Det påvirker den måde vi samarbejder på gennem hele byggeriets værdikæde, pointerer Henriette Sofie Larsen og tilføjer, at dagens talere og oplægsholdere repræsenterer et bredt tværsnit af hele byggebranchen på et højt niveau.

Byens Netværksdag 2017 åbnes af seniorforsker Kim Haugbølle fra Aalborg Universitet, der lægger op til at gentænke byggeriets strukturer og snitflader gennem en analyse af byggebranchens problemer. Det sker med afsæt i et interview om byggeriet af den nye Niels Bohr-bygning.

Lene Espersen, direktør for Danske Ark, stiller efterfølgende skarpt på nye samarbejds- og forretningsmodeller, der kan bidrage til at skabe den nødvendige forandring og ruste byggebranchen til udfordringer med globalisering, digitalisering og grønne dagsordener.

- Vi runder dagen af med en fremtidsorienteret Supersalon, hvor syv af byggebranchens førende profiler retter blikket mod fremtiden med DR-vært Mikkel Frey Damgaard som moderator. Vi hører deres bud på, hvilke nye samarbejdsformer, der har det største potentiale for at løfte byggeriets kvalitet, produktivitet og konkurrenceevne.

Byens Netværk har inviteret et symfoniorkester, så det kan ses og høres, hvordan vi spiller os gode sammen.

Byens Netværk
Foreningen Byens Netværk samler mere end 300 byggevirksomheder. Byens Netværk sætter fokus på nye samarbejdsformer med oplæg og deltagelse af byggeriets førende profiler torsdag den 16. november i Pladeværkstedet.

Se program for Byens Netværksdag her

- eca

Læs mere om Byggeri

9/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder