Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Bellisbakken i Birkerød skal renoveresFoto: MT Højgaard.

Bellisbakken i Birkerød skal renoveres

Boligselskabet Birkebo og MT Højgaard har indgået en aftale, der tildeler hovedentreprisekontrakten på renoveringen af 178 boliger på Bellisbakken i Birkerød

Del artiklen på

178 klyngehuse i afdeling 2 hos Boligselskabet Birkebo på Bellisbakken, Byagervej, Valmuestien og Anemonestien i Birkerød skal renoveres. Den opgave er MT Højgaard valgt til at varetage i hovedentreprise for Boligselskabet Birkebo.  

- Efter en grundig gennemgang af de indkomne tilbud besluttede vi at indstille MT Højgaard til renoveringsopgaven i Bellisbakken. Det er en kompliceret opgave, som vi på baggrund af MT Højgaards gennemarbejdede løsningsforslag stoler fuldt på, at de kan håndtere på en professionel måde. Vi ser frem til samarbejdet og en givende proces for alle parter ikke mindst beboerne, siger Claus Matthiasen, der er projektleder hos Danakon, som er rådgivende ingeniører på opgaven.

Arbejdet omfatter renovering af klimaskærm, etablering af en ny tagkonstruktion, sokkelisolering, omfangsdræn og ventilationsanlæg.

- MT Højgaard har eksisteret i 100 år og har mange års erfaring med renoveringer. I Østdanmark har vi bl.a. renoveret Tåstrupgård, Albertslund Syd, Egedalsvænge og afleverede i slutningen af maj Morbærhaven. Den erfaring kommer os til gode på Bellisbakken, hvor vi ved inddragelse af beboere og samarbejde med bygherre og rådgivere vil aflevere et renoveret byggeri uden fejl og mangler, siger Michael Gale, der er afdelingsdirektør i MT Højgaard.

I MT Højgaards tilbud er der bl.a. skåret fem måneder af tidsplanen, der er fokus på beboerhåndtering og adgang til boligerne samt valgt materialer, som minimerer vedligeholdelsesomkostningerne.

- Ved at bruge de erfaringer vi har fra renoveringen af Morbærhaven i Albertslund, har vi kunnet optimere projektet og skære fem måneder af tidsplanen. Det gør vi ved at genbruge nogle af vores planlægnings- og logistikløsninger. Desuden kan vi bruge vores erfaringer med at arbejde, hvor beboerne bor, siger seniorprojektchef Sardar Jamil.

Kontrakten har en værdi af 105 mio. kr., og renoveringsarbejdet forventes at gå i gang inden udgangen af 2018.

-kj

Læs mere om Byggeri

24/9 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder