LCA
LCA
scroll
Bliv kendt som en håndværker der hjælper
Med EN HJÆLPENDE HÅND viser vi, at alle kan gøre en forskel. Alle kan være noget for de børn i Danmark, som har det sværest, fortæller muren Lindy

Bliv kendt som en håndværker der hjælper

Ungdommens Røde Kors starter ny indsamlingskampagne, hvor håndværkere kan give en hjælpende hånd til udsatte børn og unge i Danmark – og selv blive synlige i lokalområdet

Sidste år fik den 37-årige tømrer Asger Loft ideen til at samle penge, så flygtningebørn på landets asylcentre kun få nogle glade oplevelser. Det blev så stor en succes, at Ungdommens Røde Kors i år starter en ny bredere og langt mere omfattende kampagne, der skal hjælpe udsatte børn og unge i Danmark.

Det sker, fordi stadig flere og flere danske børn og unge oplever følelsen at stå alene uden tætte relationer – de lever i fattigdom eller med vold og misbrug tæt inde på livet, og flere vokser op uden adgang til den nødvendige støtte i hverdagen, som de har brug for.

Sidste år fik tømreren Asger Loft ideen til at håndværkere skulle give en dagsløn til flygtningebørn. I år følges det op for at støtte udsatte børn og unge i Danmark.

Ræk hånden ud
Da der i Danmark samtidig er en lang tradition for, at håndværkere rækker hånden ud til unge i deres lokalområde og gør en forskel for den enkelte, lå den ifølge Ungdommens Røde Kors lige til højrebenet med indsamlingskampagnen ’En hjælpende hånd’, hvor håndværkere kan give en håndsrækning ved at donere en dagsløn til de aktiviteter, Ungdommens Røde Kors laver i de danske lokalområder. Pengene skal blandt andet gå til ferielejre, mentorstøtte, lektiecafeer og sportsaktiviteter for de lokale børn og unge.

- Med ’En hjælpende hånd’ viser vi, at alle kan gøre en forskel for de børn i Danmark, der har det sværest. Og når du donerer en dagsløn til indsamlingen, sikrer du for eksempel, at et barn i lige netop dit lokalområde kan komme på en uges ferielejr hvert år. Så ved du, at du har givet et barn en oplevelse, som han /hun aldrig vil glemme, forklarer murer og ambassadør for kampagnen, Lindy Aldahl.

Værd at skilte med
Ved at donere 2.500 kr. – svarende til en dagsløn – kan Ungdommens Røde Kors give et barn mulighed for i et helt år at komme i deres lokale aktiviteter, hvor barnet bliver en del af nye venskaber og får støtte og læring til en bedre fremtid. Beløbet er fuldt fradragsberettiget og alle håndværkere eller virksomheder som støtter får til gengæld blandt andet, en kampagnejakke fra Fristads Kansas, et støttediplom, et digitalt emblem til virksomhedens hjemmeside, mailsignatur, eller brevpapir. Samt infofoldere til uddeling til kunder i kampagneperioden, synligt navn på kampagnesitet m.m.

-jhn

Du kan blive en del af kampagnen ved at tilmelde dig her http://giv1haand.dk/forside

Eller ringe til Kampagneleder og Erhvervsfundraiser, Sidsel Nybo Andersen: 28 94 07 92, hvis du vil høre mere om støtte- og eksponeringsmuligheder.

Se her hvad håndværkerne siger om kampagnen:https://www.youtube.com/watch?v=epNn8gJlX4U

20/10 2016