Aktuelle nyheder - Byggeri

BNS vil være med i toppen: Får pæne ord med på vejen af Bjarke IngelsMartin Palmquist trådte til som adm. direktør i BNS i juli 2021. Foto: BNS

BNS vil være med i toppen: Får pæne ord med på vejen af Bjarke Ingels

De sidste mange måneder har BNS oprustet med en ny mand i front, nye medarbejdere og nye grønne ambitioner. Ifølge den tiltrådte direktør er målet, at BNS skal være 'i liga med sværvægterne indenfor dansk byggeri'

Del artiklen på

Da Martin Palmquist satte sig i direktørstolen i sommeren 2021, var det med ét meget klart mål; At gøre BNS til en af Danmarks dygtigste entreprenører, der tager ansvar, holder ord og forsøger at bidrage til udviklingen af bæredygtigt byggeri.

Her ni måneder senere har Palmquist og BNS blandt andet oprustet på medarbejderfronten med ansættelsen af erfarne profiler indenfor tilbud og projektledelse med fokus på bæredygtighedscertificeret byggeri, og BNS' logo hænger igen på byggepladserne på flere nybyggerier og renoveringsprojekter.

- Jeg har en klar målsætning om, at BNS skal være i liga med sværvægterne indenfor dansk byggeri. Men virksomhedens fundamentet skal være på plads inden vi for alvor sætter kurs i den retning. Derfor har fokus i første omgang været at konsolidere BNS i branchen på ny. Med fintunede kernekompetencer, flere stærke profiler på teamet og en solid profil som en entreprenør, der forsøger at tænke miljø, trivsel og genanvendelse ind i alt vi gør, er fundamentet nu på plads. BNS er nu tilbage for fuld styrke, og vi træder nu ind i næste fase, hvor vi for alvor starter vores vækstrejse over de kommende år, siger Martin Palmquist, adm. direktør i BNS.

Bæredygtige ambitioner
Martin Palmquist er kendt for sit mangeårige arbejde med at udvikle bæredygtige løsninger på byggebranchens udfordringer. Det er en vigtig del af virksomhedens DNA, som skal næres og udvikles yderligere i takt med, at BNS udvider forretningen, forklarer han.

Ambitionerne afspejler sig blandt andet på lederfronten, hvor BNS i de første måneder af 2022 har budt velkommen til nye erfarne tilbuds- og projektfolk, som stort set alle kommer med en baggrund i MT Højgaard og NCC, hvor Martin Palmquist selv har været.

- BNS har store ambitioner i forhold til vækst over de kommende år, men vores mål om også at bidrage til udviklingen af bæredygtigt byggeri er lige så ambitiøse. Certificeringer kommer til at være afgørende på denne rejse, men de kan ikke stå alene. Vi skal også turde udfordre os selv, de projekterende og bygherrerne med gode og inkluderende ideer, der innoverer vores byggeprojekter på flere parametre. Det kan vi gøre med de profiler, vi har på holdet, siger Martin Palmquist.

Fokus på institutions-, kontor- og boligbyggeri
Som led i sin nuværende konsolideringsproces har BNS bl.a. fået totalentreprisen på friplejehjemmet Magdalene Mariehjemmet, hvor der opføres 64 nye ældreboliger. I Skævinge står BNS bag byens nye Kultur-, Idræts- og Fritidshus. I Urbanplanen på Amager opfører BNS en ny fritidsinstitution til 448 børn og en specialfritidsinstitution til 74 børn, og foretager samtidig en helhedsrenovering af Solvang Bibliotek, der sikrer det omkringliggende terræn og etablerer skybrudssikring.

Martin Palmquist fortæller, at institutionsbyggerierne fortsat skal være et af BNS' kerneområder, men for at realisere ambitionerne for fremtiden skal entreprenøren også byde ind på de helt store byggeopgaver indenfor kontor- og boligbyggeri.

Bjarke Ingels glæder sig over BNS-comeback
En af dem, der glæder sig over BNS' comeback og ambitioner, er arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group (Big).

Både Big og BNS har udmærket sig ved at bruge arkitekturen til at skabe miljøer, hvor fællesskab, læring, intelligent ressourceforbrug og CO2-besparende løsninger er grundelementer. Derudover har Big og BNS har også en fortid som samarbejdspartnere på renoveringen og ombygningen af Gl. Hellerup Gymnasium.

- Vi er glade for at se Martin Palmquist for enden af bordet i BNS, som vi ser, som en interessant samarbejdspartner, når det kommer til både nybyggeri såvel som innovative ombygninger og renoveringer I forlængelse af den grønne omstilling. Vores dagsorden om hedonistisk bæredygtighed; at den bæredygtige bygning eller by ikke kun er bedre for miljøet, men også kan tænkes og tegnes og bygges så den øger livskvaliteten for de mennesker der bebor den, matcher godt med BNS' og Martin Palmquist store erfaring med og fokus på bæredygtigt byggeri, siger arkitekt Bjarke Ingels.

-tmk 

Læs mere om Byggeri

27/4 2022
AfskærmningAlu stigerBeslagBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriel malingIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingLofterMaterielopbevaringMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSmedejernsporteSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.