Aktuelle nyheder - Byggeri

Boligbyggeri på Applebys PladsNy lokalplanen muliggør nybyggeri til boliger i Applebys Plads karréen og langs Langebrogade samt husbåde langs Christianshavns Kanal. (Foto: Københavns Kommune)

Boligbyggeri på Applebys Plads

Københavns Kommune ophæver overordnet lokalplan for Langebrogade på Christianshavn for at bane vej for nye boliger og flere husbåde langs Christianshavns Kanal

Del artiklen på

Borgerrepræsentationen i København har vedtaget en ny lokalplan Applebys Plads karréen vedtaget, Lokalplan nr. 528, der er gældende for hele Applebys Plads karréen.

Formålet med lokalplanen er at muliggøre nybyggeri til boliger i Applebys Plads karréen og langs Langebrogade samt husbåde langs Christianshavns Kanal. Desuden muliggøres publikumsorienterede serviceerhverv i stueetagen for ejendommene langs Inderhavnen og Christianshavns Kanal.

Den nu vedtagne lokalplan er ændret i forhold til det forslag der blev offentliggjort den 2. september 2015, og Lokalplan nr. 186 Langebrogade ophæves i sin helhed.

-cmn

Læs mere om Byggeri

24/2 2016
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.