Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Byer bygges til at stå ude i al slags vejrKlodens klima

Byer bygges til at stå ude i al slags vejr

Besøg Climate Planet på Rådhuspladsen i København

Del artiklen på

Fra den 23. september til den 22. oktober kan man se et show på Rådhuspladsen i København om klodens klima. En visualisering viser vejret og klimaudviklingen i et forløb tilbage fra Big Bang, hvor jorden blev skabt til langt ud i fremtiden.

Fortællingen varer 40 minutter og er skrevet og fortalt af vejr- og klimaekspert Jesper Theilgaard. Projektet er blevet til med støtte fra det amerikanske agentur for rumforskning, Nasa.

Bemærk
Der betales entrè. 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn.

- eca

Læs mere om Byggeri

26/9 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPerforerede panelerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder