Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Byggefolk rykker ind i byrådet

Flere medlemmer af Dansk Byggeri har sikret sig en plads i deres lokale byråd - tilfredshed hos Dansk Byggeri, der fremhæver vigtigheden af, at erhvervslivet engagerer sig i lokalpolitik

Del artiklen på

Tre medlemmer af Dansk Byggeri har som resultat af gårsdagens valg sikret sig pladser i deres lokale byråd. Fra administrerende direktør i Dansk Byggeri, Lars Storr-Hansen lyder der et stort tillykke til kandidaterne:

- Tillykke med valget. Det er dejligt, at vi i Dansk Byggeri har medlemmer, der har lyst til at engagere sig i lokalpolitik. Det har Danmark brug for.

Et aktivt erhvervsliv - også i lokalpolitik
Dansk Byggeri glæder sig over at medlemmer går ind i lokalpolitik.

- I vores kommuneanalyse fra 2017 lød mit første udsagn således: Gode erhvervsvilkår starter i byrådet. Det er jeg stadig overbevist om. Derfor glæder det mig og Dansk Byggeri, at folk med konkret erfaring fra erhvervslivet går ind i lokalpolitik. Gode erhvervsvilkår er nemlig en forudsætning for at få flere midler til kernevelfærd, siger Lars Storr-Hansen og fortsætter:

- Kommunerne bestemmer mange af de væsentlige vilkår for blandt andet håndværksvirksomhederne. Derfor er det rigtig godt, at nogle af Dansk Byggeris medlemmer på denne måde vil sætte deres præg på den kommunale dagsorden.

De valgte
Martin Skou Heidemann, Venstre, Gladsaxe Kommune
Knud Kristensen, Det Konservative Folkeparti, Vesthimmerlands Kommune
Jørgen Simonsen, Venstre, Gribskov Kommune

-mir

Læs mere om Byggeri

22/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder