left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Bygger topmoderne genbrugscenterDet nye genbrugscenter bliver et af det første af sin slags med bl.a. upcycling-værksted, genbrugsbutik, døgnåben plads til haveaffald og 10.000 m2 genbrugsplads på samme matrikel..

Bygger topmoderne genbrugscenter

Alt bliver samlet på ét sted på Fredericia Kommunes nye, topmoderne genbrugscenter, der åbner allerede til april næste år

Del artiklen på

Miljø - Genbrug

Det lokale byggefirma Egil Rasmussen A/S Fredericia skal bygge Fredericia Kommunes nye genbrugscenter og genbrugsplads på Nordre Kobbelvej 9, der skal erstatte det eksisterende på Industrivej. Fredericia Affald og Genbrug har netop gennemført et udbud, hvor fem virksomheder bød ind på opgaven om at opføre det nye center.

Fredericia Kommune forventer at kunne underskrive kontrakten med Egil Rasmussen A/S mandag den 6. april.

- Det var et tæt løb, men Egil Rasmussen A/S havde den laveste entreprisesum, og går alt efter planen, kan de allerede gå i jorden efter påske. Jeg glæder mig til at følge med i byggeriet og se det færdige resultat, siger formand for Miljø- og Teknikudvalget Christian Bro.

Det færdige resultat er et topmoderne genbrugscenter, som både skal leve op til fremtidens skrappere krav på affalds- og miljøområdet, og så bliver alt samlet på ét sted. Det ser både Christian Bro og næstformand i Miljø- og Teknikudvalget Lise Nielson flere fordele ved.

- Når vi samler alt på ét sted, giver det både stordriftsfordele og en bedre forståelse af måden, som vi håndterer affald på, og det er vigtigt for, at vi kan blive ved med at leve op til kravene på området. Det kræver nemlig i høj grad borgernes opbakning, siger Lise Nielson.

Går alt efter planen åbner det nye center med genbrugsplads, hvor man blandt andet kan komme af med haveaffald døgnet rundt, butik, værksted til upcycling og undervisningsfaciliteter allerede i april 2021.

Genbrugspladsen/genbrugscenter på Nordre Kobbelvej
- Genbrugsplads på 10.000 kvadratmeter
- Separat plads til haveaffald på 8000 kvadratmeter– kan benyttes døgnet rundt
- Genbrugscenter til sortering etc. på 2400 kvadratmeter
- Genbrugsbutik
- Administration, mandskabs- og velfærdsfaciliteter
- Værksted til socialøkonomiske aktiviteter som f.eks. reparation af cykler, møbler m.v. (Upcycling)
- Lagerområde på 10.000 kvadratmeter til baller med pap, papir, plast etc.

Det nye center har et budget på ca. 80 millioner kroner:
- Grundkøb m.v. ca. 10.000.000 kr.
- Projektering og byggeplads/arbejdsmiljøstyring m.v. ca. 8.000.000 kr.
- Pris for opførelse ca. 50.000.000 kr.
- Maskiner/materiel m.v. ca. 12.000.000 kr.

-los


Læs mere om Byggeri

3/4 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.