Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

BYGGERI: Optimal udnyttelse i nyt Maersk-hovedsædeBebyggelsens ydre hovedmotiv udgøres af fem murede bygningskroppe, der er klædt i en karakteristisk mørkflammet tegl.

BYGGERI: Optimal udnyttelse i nyt Maersk-hovedsæde

På en central, men vanskelig grund i Kongens Lyngby har PFA Ejendomme opført en ny erhvervsejendom

Del artiklen på
Mellem S-banen og Lyngby Hovedgade har EK-entreprise som styringsentreprenør for PFA Ejendomme opført det kommende hovedsæde til Maersk Drilling & Maersk Supply Service.

Det 22.250 m2 store byggeri er opført i en stram, karakteristisk nordisk stil omkring to centralt placerede atrier. Disse henter lys til bebyggelsens kerner og skaber et sammenhængende og gennemlyst kontormiljø, indrettet med en stor grad af fleksibilitet i anvendelse og udformning. Huset vil – i en anden sammenhæng – kunne anvendes af op til 10 forskellige lejere.

Du kan læse meget mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri.

-kj

Læs mere om Byggeri

16/3 2015
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder