left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Carlsberg Byen gør klar til endnu et nybyggeri

Carlsberg Byen indgår totalentrepriseaftale med Arpe & Kjeldsholm A/S om udviklingen af Købke Hus med 7 rækkehuse, 34 lejligheder, erhverv og detail, som kommer til at ligge i bykvarterets nordøstlige hjørne ud mod Humleby

Del artiklen på

Byggeriet af Købke Hus, som indeholder etageboliger, rækkehuse, detail, erhverv, parkeringskælder samt kælder er klar til at blive sat i gang i Carlsberg Byen, der har valgt Arpe & Kjeldsholm A/S, som totalentreprenør på projektet.

Købke Hus kommer med sine 7 rækkehuse, 34 lejligheder, erhverv og detail til at ligge i bykvarterets nordøstlige hjørne ud mod Humleby. Som totalentreprenør på projektet er valget faldet på Arpe & Kjeldsholm A/S. Ifølge adm. direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus, har Carlsberg Byen i forvejen et godt samarbejde med Arpe & Kjeldsholm A/S, og han er derfor glad for, at parterne nu skal samarbejde om endnu et projekt.

- Mange af projekterne i Carlsberg Byen er nu under opførelse, og det er afgørende for os, at vores samarbejdspartnere har forståelse for vores særlige samarbejdsmodel, hvor vi inddrager entreprenøren, som rådgiver på lige fod med arkitekter og ingeniører allerede i opstartsfasen. For at det skal lykkes er det vigtigt, at der er god kemi og tillid mellem os, rådgiverne og entreprenørerne, siger Jens Nyhus. Partner i Arpe & Kjeldsholm A/S, Thomas Sørensen, bekræfter at firmaets samarbejde med Carlsberg Byen er forbilledligt i forhold til tidlig inddragning af entreprenøren i byggeprocessen.

Arkitektonisk blanding
Bruttoetagearealet for Købke Hus udgør ca. 15.000 m2. Det er fordelt på en erhvervsdel på ca. 5.000 m2, som ligger ud mod Ny Carlsberg Vej. Der bliver etableret en dagligvarebutik på 1.000 m2 samt café ud mod det kommende byrum Købkes Plads. Ovenpå café- og detailbyggeriet opføres et femetagers lejlighedsbyggeri ligeledes ud mod Købkes Plads. 7 rækkehuse opføres ud mod det grønne areal ved Humleby. Der er endvidere fuld p-kælder under projektet.

I løbet af de næste otte til ti år bliver Carlsbergs historiske grund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt kvarter i København, hvor moderne arkitektur spiller sammen med områdets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger.

25 byrum skaber rammen om et byliv, hvor der både er liv inde i bygningerne og mellem bygningerne, ligesom et miks af boliger, butikker, caféer, kontorer samt uddannelses- og kulturinstitutioner er med til at skabe et mangfoldigt og levende bykvarter.

Boligerne vil blive fordelt over hele Carlsberg Byen – både i et mere klassisk boligkvarter tæt ved Frederiksberg og den eksisterende Humleby, samt i et blandet byområde, der blandt andet vil rumme ni tårnhuse på mellem 50-120 meter.

-cmn

Læs mere om Byggeri

24/5 2016
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.