Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Danmarks billigste byggemarked er (igen) jem & fixDet er syvende år i træk, at jem & fix løber med PriceRunners titel som Danmarks billigste byggemarked .

Danmarks billigste byggemarked er (igen) jem & fix

Konkurrencen er skærpet i byggevarebranchen, viser prissammenligningssiden PriceRunners årlige pristjek, der endnu en gang kan kåre jem & fix som Danmarks billigste byggemarked

Del artiklen på

jem & fix løber med den eftertragtede titel lige for snuden af den jyske 10-4 byggemarkedskæde. Det viser PriceRunners årlige pristjek af danske byggemarkeder, hvor priserne på en række almindelige byggemarkedsprodukter er blevet tjekket og sammenlignet.

Pristjekket er gennemført i uge 21. 26 typiske produkter, som gør det selv-kunden ofte køber, er blevet pristjekket og sammenlignet. Den samlede pris – uden fragtomkostninger – for hele ’indkøbslisten’ har afgjort, hvilket af de danske byggemarkeder, der er det billigste.

- Tillykke til jem & fix med titlen. Endnu en gang henter jem & fix titlen som Danmarks billigste byggemarked hjem, og det er flot i et marked med stadigt større konkurrence, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Forbrugerne bør tage i betragtning, at der er forskel på graden af service og rådgivning i de forskellige byggemarkeder, lyder det fra Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Tæt løb om førstepladsen
Prisanalysen viser, at det er som med gynger og karruseller i byggemarkederne. De enkelte byggemarkeder er billigere på nogle produkter og dyrere på andre produkter, og derfor kan det være forbrugerens indkøbsbehov, der i sidste ende afgør hvilken byggemarkedskæde, der er den billigste.

- Vores analyse af de danske byggemarkeder viser, at konkurrencen er blevet voldsomt skærpet de senere år. Kæderne er blevet skarpere på prisen og den store prisforskel samlet mellem kæderne er blevet meget mindre, siger Martin Andersen.

jem & fix, 10-4 og Bauhaus er de tre billigste byggemarkeder og derefter følger de øvrige store byggemarkedskæder, der alle ligger forholdsvis tæt i priser.

- Vi har udelukkende set på prisen på identiske eller tilsvarende produkter for at vurdere, hvor forbrugerne kan handle til den billigste pris. Der er naturligvis forskel på graden af service og rådgivning i de forskellige byggemarkeder og det er også et element forbrugerne kan tage i betragtning, når de vælger byggemarked, siger Martin Andersen.

Prisforskel på 122 procent
PriceRunner har tjekket og sammenlignet priserne på 26 produkter, der enten er identiske eller har samme specifikationer. Det betyder, at priserne kan sammenlignes direkte for at kunne afgøre, hvilket byggemarked der er det billigste.

Et eksempel på et klassisk byggemarkedsprodukt med stor prisforskel er 50 meter installationskabel 5x1,5. Det koster 450 kroner i det billigste byggemarked, hvorimod samme mængde kabel koster 1000 kroner i dyreste byggemarked. Det er en prisforskel på 122 procent.

Top 8 billigste byggemarkeder:
jem & fix
10-4
Bauhaus
Silvan
XL-Byg
Fog
Stark
Bygma

-los


Læs mere om Byggeri

13/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder