Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Dansk Byggeri får ny formand i Region Nordjylland

Den 3. november er områdedirektør for NCC Building, Nordjylland, Henrik Krogh Holm, valgt til ny formand på Dansk Byggeris generalforsamling i Hobro

Del artiklen på

Vilkårene for de mindre virksomheder ligger Henrik Krogh Holm meget på sinde selv om det med 100 ansatte ikke er nogen lille virksomhed han selv er direktør for.

- Jeg er helt bevidst om, at jeg som formand og branchens talerør også skal varetage de små mestres sag. Hovedparten af håndværksvirksomhederne er små eller mellemstore. Hvis vi ikke hjælper med at sikre et godt forretningsgrundlag for alle typer virksomheder, kan vi ikke udvikle os som branche, siger den nye formand, som afløser Ole Bæk Pedersen, der har været formand i to år.

Den nye formand er interesseret i organisationsarbejde og påpeger, at Dansk Byggeri er en vigtig spiller i forhold til erhvervsudvikling og uddannelse. Bygge- og anlægsbranchen har en række udfordringer. Blandt andet er det vigtigt at få flere til at gå håndværkervejen.

- Vi skal have uddannet flere håndværkere, ellers dør vores branche. Vi kommer til at mangle dygtige håndværkere i de kommende år. Jeg vil arbejde for at klæde vores virksomheder bedre på til at tage lærlinge ved at informere mere om de forskellige typer lærlinge, siger Henrik Krogh Holm.

Formandsvalg
Henrik Krogh Holm blev valgt som ny formand på generalforsamlingen i Hobro 3. november. De seneste to år har han været næstformand. På bestyrelsesmødet 27. november bliver en ny næstformand udpeget.

- eca

Læs mere om Byggeri

10/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder