Aktuelle nyheder - Byggeri

Davidsens Odense-afdeling bliver afgørende for national offensiv Kåre Møller, der tiltræder som direktør i Davidsens Tømmerhandels Odense-afdeling d. 1. oktober, skal være med til at udvikle den dynamiske organisation, der er skabt i Odense.

Davidsens Odense-afdeling bliver afgørende for national offensiv

Den landsdækkende byggemarkedskæde Davidsens Tømmerhandel henter en af branchens helt tunge profiler til Odense

Del artiklen på

Vækst - Erhverv

Manden, der skal indfri vækstambitionerne hos Davidsens Tømmerhandel på Fyn, er Kåre Møller, der har mere end 20 års erfaring med at drive en stor tømmerhandel. Hans job bliver bl.a. at videreudvikle Davidsens store tømmerhandel i Odense, der i dag er et vigtigt knudepunkt for kædens landsdækkende udrulning.

Davidsens Tømmerhandel i Odense er Davidsens største erhvervsafdeling målt på både omsætning, kvadratmeter og antal medarbejdere. Tømmerhandlen forsyner i dag mere end 6000 erhvervskunder på hele Fyn og beskæftiger over 100 medarbejdere.

Ifølge adm. direktør Henrik Clausen er det ingen hemmelighed, at Davidsens Tømmerhandels største afdeling i Odense, med en central placering midt i Danmark, spiller en vigtig rolle i den familieejede virksomheds landsdækkende ambitioner.

- Davidsens Odense-afdeling har efter vores opkøb af Optimera-kæden et udviklingspotentiale, der er større end tidligere. Samtidig er den store tømmerhandel centralt på Fyn blevet en vigtig brik i vores vækstambitioner og fortsatte udbygning, forklarer han.

- Vores Odense-afdeling er helt afgørende for, at vi kan nå ud til alle professionelle håndværkere på Fyn. Samtidig er det vores største erhvervsafdeling, og derfor er det essentielt, at afdelingen kører 100 % optimalt på alle parametre, siger Henrik Clausen.

Overtager styring af erhvervsflagskib
Kåre Møller, der kommer fra en stilling som direktør for Roslev Trælasthandel i Herning, lægger ikke skjul på, at Davidsens Tømmerhandel i Odense er noget af det ypperligste, man kan få tilbudt i branchen. Forude venter en stor opgave, som han går til med ydmyghed og respekt for de flotte resultater, der allerede er opnået.

- Jeg skal være synlig, deltagende og hele tiden optimere på organisationen, så vi kan eksekvere smidigt og effektivt. Herudover skal jeg naturligvis blive et velkendt ansigt blandt kunderne og i erhvervslivet på Fyn, fortæller Kåre Møller.

Ifølge Kåre Møller har en forretning i den størrelse, han nu tager roret for, gode muligheder for at specialisere medarbejderne endnu mere, så kundernes behov i højere grad blive dækket ét sted.

- I mine øjne har Davidsens Tømmerhandel været den mest dynamiske tømmerhandel i Danmark de sidste mange år. Odense-forretningen er et kapitel helt for sig med en optimal beliggenhed og en fantastisk organisation, der har præsteret flotte resultater år efter år, siger han og fortsætter:

- Det betyder også, at vi kan gøre Odense-tømmerhandelen endnu mere interessant for kunderne ved at udbygge det stærke trekløver, vi har mellem forretning, leverandørerne og kunderne, forklarer han.

-los

Læs mere om Byggeri

1/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.