left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Det nye Pihl & Søn prækvalificerer sig til byggeriet af Nyt Naturhistorisk MuseumEn tilfreds bestyrelsesformand Lars-Christian Brask melder Pihl & Søn klar til den komplekse opgave

Det nye Pihl & Søn prækvalificerer sig til byggeriet af Nyt Naturhistorisk Museum

Med prækvalificeringen til et stort prestigebyggeri er genrejste Pihl & Søn kommet stærkt fra start

Del artiklen på

Ejerkredsen og medarbejderne bag det nye Pihl & Søn A/S har haft travlt. I sidste uge kunne man fortælle om ansættelsen af to erfarne og anerkendte branchefolk, og nu kan ejerkredsen offentliggøre, at man er blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på hovedentreprisen af Nyt Naturhistorisk Museum, der bliver et af Danmarkshistoriens største museumsbyggerier.

I ejerkredsen er man glad for den positive interesse og stolt over at blive inviteret med til så spændende et byggeri.

- Vi er utroligt glade og stolte over at blive prækvalificeret til så prestigefyldt et byggeri. Siden vores offentliggørelse har der været stor interesse fra flere bygherrer, der spændt følger vores projekt. Vi er kommet rigtig godt fra start med genrejsningen og nu begynder arbejdet med tilbudsafgivelse, siger bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, der er frontfigur, imens firmaets grundlægger og storaktionær, Carsten Mindegaard, kæmper med sin kræftsygdom.

Bygningsstyrelsen er, i samarbejde med Københavns Universitet, bygherre, og det nye museum skal etableres som en kombination af det eksisterende Sølvtorvskompleks samt nybyggeri under terræn. Det færdige museum vil både indeholde udstillinger, magasiner til museets samlinger, forsknings- og undervisningsfaciliteter samt bygninger til administration. Udstillinger og magasiner vil blive placeret under terræn i nybyggeri. Lars-Christian Brask fortæller, at Pihl-konsortiet er klar til en opgave af den kompleksitet.

- Vi har samlet nogle af branchens bedste specialister til opgaven. LM Byg A/S er blandt de førende inden for råhusbyggeri, M. J. Eriksson A/S er blandt branchens bedste inden for anlægsopgaver, og vi har rekrutteret flere af branchens bedste styringsfolk. Derudover samarbejder vi med flere af branchens mest specialiserede virksomheder som underentreprenører, siger Lars Christian-Brask.

Det endelige tilbud skal afleveres d. 30. juni, og udover Pihl-konsortiet er MT Højgaard og Aarsleff også blevet prækvalificeret. Byggeriet af Nyt Naturhistorisk Museum forventes at være færdigt i 2021.

IDA inviterer
Udover Bygningsstyrelsen har interesseorganisationen for ingeniører, IDA, inviteret Pihl & Søn A/S til et andet spektakulært byggeri. Pihl & Søn A/S er nemlig blevet udvalgt som en af tilbudsgiverne på IDA’s spektakulære opalformede tilbygning Opalen. Ifølge Lars-Christian Brask skyldes det blandt andet selskabets nye set-up.

- Vi mener, at der er behov for en dybere specialisering inden for styring-, hoved- og totalentrepriser og et bedre samarbejde i branchen. Vores nye set-up har vakt stor interesse hos flere bygherrer, der gerne vil være en del af vores projekt. Opalen er ægte ingeniørkunstskab og et meget flot og spændende byggeri. Vi er utrolig stolte over at være indbudt og glæder os til at afgive pris, slutter Lars-Christian Brask.

Med Opalen ønsker IDA at skabe et vartegn og et nyt blikfang ved havnefronten, der skal forskønne området. Opalen er inspireret af smykkestenen af samme navn, der reflekterer alle spektrets farver. På den måde fremhæver den ingen, hvilket repræsenterer interesseorganisationens arbejde for de mere end 100.000 medlemmer. Efter planen skal Opalen stå færdig i sommeren 2018.

- mir

Læs mere om Byggeri

11/4 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.