Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Det søde liv i OdenseSukkerkvarteret. Alle illustrationer af Creo Arkitekter

Det søde liv i Odense

32 boliger i Sukkerkvarteret er nu klar til indflytning

Del artiklen på

SEB Pension har færdiggjort de første 32 nye boliger i Sukkervænget i Odense. Projektet med omdannelse af bygninger og arealer fra det gamle sukkerkogeri til et nyt boligkvarter er skabt af Creo Arkitekter.

Etape 2
Nu nedrives dele af de bygninger, der tidligere er anvendt af Odense Teater til skuespillerskole for at skabe plads til endnu flere boliger, for SEB Pension har nu besluttet at påbegynde opførelsen af Sukkerkvarteret, etape 2.

69 boliger med et samlet areal på 6.200 m2 indrettes i de bevaringsværdige bygninger, der ombygges til boliger fra 50 m2 -  124 m2, alle med enten egen altan eller tagterrasse.

Planerne har krævet særlige arkitektoniske hensyn for at bevare bygningers særegne arkitektur. De eksisterende facader og vinduespartier bliver bibeholdt i det nye boligbyggeri. Indretningen udføres, så boligerne opfylder gældende krav i bygningsreglement.


Byggeriet forventes påbegyndt i begyndelsen af 2018 og klar til indflytning efter et år. Det er planen, at sende projektet i udbud kort efter nytår.

SEB Pension har ikke taget stilling til, om boligerne skal udlejes eller sælges.

- eca

Læs mere om Byggeri

9/10 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder