left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Digital åbenhed skal styrke hele byggebranchenBuildingSmart Danmark vil bl.a. tilbyde nye gratis events for alle i branchen samt publikationer, som kan lette indgangen til byggeaktørernes digitale transformation.

Digital åbenhed skal styrke hele byggebranchen

Grundejernes Investeringsfond støtter buildingSmart Danmarks arbejde med 1 million kr. Det er gode nyheder for alle, som ønsker en åben, stærk og samarbejdsdygtig byggebranche

Del artiklen på

Styrkelsen af den danske byggebranche er tæt forbundet med branchens evne til at samarbejde, udvikle og anvende ny teknologi samt at sikre adgangen til egen data. buildingSmarts arbejde med åbne filformater og fælles digitale standarder baner vejen for netop den digital robusthed, som byggebranchen kan få stor gavn af.

Grundejernes Investeringsfonds engagement, støtte og partnerskab er med til at sikre, at det nyetablerede buildingSmart chapter kan styrke sin allerede succesfulde opstart og bl.a. se frem til forøgelse af netværket og nye gratis events for alle i branchen samt værdifulde publikationer, som kan lette indgangen til byggeaktørernes digitale transformation.

- Digitale arbejdsmetoder har de seneste måneder oplevet stærk fremgang på tværs af brancher. Det har understreget behovet for, at vi hele tiden skal nytænke og forbedre kerneforretningen i byggeriet, udtaler digitaliseringschef i Molio, Ole Berard.

Han fortsætter:

- Fri dataudveksling og øget digitalisering er kernen i buildingSmarts DNA og har til formål at gøre udbyttet ved digitalisering frit tilgængeligt for alle i branchen.

Vil opkvalificere branchen
Særligt buildingSmart Danmarks fokus på at styrke digitale kompetencer i byggeriet var et springende punkt for Grundejernes Investeringsfond.

- Hos GI vil vi løbende tilbyde byggeriets aktører redskaberne til at gå en fremtid i møde, som præges af mere cirkulær tankegang og højere krav til digitalt byggeri. Og her ser vi buildingSmart Danmark som en ledende faktor, siger Søren Meyer, som er udviklingschef hos GI.

Ny daglig leder
Støtten fra Grundejernes Investeringsfond kommer på et tidspunkt, hvor buildingSmart Danmark netop har styrket organisationen med ansættelsen af Kasper Køster Svendsen, der som daglig leder skal løfte aktiviteterne.

- Molio satser benhårdt på digitalisering af byggeriet og vores engagement i buildingSmart Danmark er en naturlig styrkelse af denne retning. Med både Realdania og Grundejernes Investeringsfond med ombord, kan der virkelig komme fart på, siger Christina Hvid, adm. direktør i Molio.

-los


Læs mere om Byggeri

10/8 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.