Aktuelle nyheder - Byggeri

Digitale håndværkere giver nyt rekordår

Digitale håndværkere giver nyt rekordår

Store håndværksvirksomheder kobler sig på mobil timesagsstyring, og Ordrestyring.dks seneste overskud går bl.a. til et modul, der er skræddersyet entreprenører

Del artiklen på

En stigning på 20 % i antallet af håndværksvirksomheder, der i 2017 digitaliserer forretningen med det mobile timesagsstyringsprogram Ordrestyring.dk, udmønter sig i endnu et rekordregnskab. Med en stigning på over 60 % genererer Ordrestyring.dk i 2017 en forventet omsætning på 25 mio. kr. mod 14 mio. kr. i 2016.

Med Danmark og til dels Sverige og Norge som lokomotiv forudser adm. direktør Carsten Schou Rasmussen yderligere vækst i de kommende år. Der er en klar tendens mod at de større virksomheder nu også kobler sig på Ordrestyring.dk

- Vi oplever en klar tendens op i markedet, at det ikke længere kun de mindre og mellemstore virksomheder. Mange af dem oplever fremgang og vækst, og der er en erkendelse af, at du i dag kun kan drive en effektiv forretning og koble dig på væksten, hvis du har digitale værktøjer, der optimerer og effektiviserer forretningsgangen, siger Carsten Schou Rasmussen.

Det mobile- og webbaserede sagsstyringsprogram til håndværkere og entreprenører har nu flere end 9000 brugere. Med en webbaseret og digitaliseret forretningstilgang automatiserer og effektiviserer Ordrestyring.dk hele den administrative forretningsgang hos virksomhederne, så de får bedre overblik og sparer administrativt og manuelt arbejde.

Al overskud til udvikling
Ordrestyring.dk har indtil nu primært været rettet mod virksomhederne i el- og vvs-branchen, og de udgør i dag også langt størstedelen af kunderne. Men ifølge Carsten Schou Rasmussen kobler flere og flere faggrupper sig på, herunder tømrere. Og den udvikling forudser direktøren kommer til at tage yderligere fart de kommende år.

- Vi investerer hele tiden massivt i udvikling af vores produkt. Det betyder bl.a., at vi om få måneder lancerer et entreprisemodul, som er skræddersyet til entreprenører og tømrere, som typisk er dem, der styrer en totalentreprise. Derfor forventer vi de kommende år også en kraftig tilgang af entreprenør- og tømrervirksomheder siger Carsten Schou Rasmussen.

Med reinvesteringerne i produktudvikling forventer direktøren derfor lige akkurat et lille plus på bundlinjen for 2017.

'Taler' til grossister
Carsten Schou Rasmussen peger på, at en af de funktioner, der gør Ordrestyring.dk populært, og som også har været med til at trække væksten inden for el- og vvs-branchen, er, at Ordrestyring 'taler' direkte med grossisternes systemer, så det f.eks. er muligt at søge og bestille varer og modtage elektroniske dokumenter direkte i ordrestyringsprogrammet.

- Efterhånden, som grossisterne inden for andre brancher også bliver mere digitale, så vil det også være med til at trække udviklingen endnu mere i positiv retning, siger Carsten Schou Rasmussen, der derfor forventer, at Ordrestyring.dk i 2018 lander en omsætning i omegnen af 37 mio. kr., og at bundlinjen også vokser markant.

-kj

Læs mere om Byggeri

9/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.