Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ejendomsadministration skal være kundefokuseretTroels Riis Poulsen

Ejendomsadministration skal være kundefokuseret

LEA Ejendomspartner har ansat Troels Riis Poulsen som ny direktør. Han har en klar vision om at frigøre endnu mere tid til tætte, langvarige kontakter med kunderne

Det blev i februar 2017 annonceret, at LEA Ejendomspartners nu fhv. direktør, Bent Kandborg Kristensen, planlagde sin pensionering og derfor ville give stafetten videre. Det gør han nu med et af de hidtil flotteste regnskaber og en høj medarbejdertilfredshed.

Hans afløser er fundet i 39-årige Troels Riis Poulsen, der kommer fra en stilling som administrationschef i Boligselskabet Sjælland og har mangeårig erfaring indenfor ejendomsadministrationsbranchen. Han er uddannet jurist og har sideløbende suppleret med erhvervsøkonomi (exam. oecon.) – begge fra Aarhus Universitet.

Han er desuden optaget som partner i virksomheden og har allerede opskriften på succes: at skabe langvarige relationer til både kunder og medarbejdere.

- I en tid hvor der er stigende konkurrence, er min strategi, at holde fødderne på jorden. I LEA skal vi være verdensmestre i at vedligeholde og fastholde langvarige kunderelationer, siger den nye direktør. Det skal blandt andet ske ved at bruge de digitale muligheder og nye teknologier, hvor det giver mening, og dermed skabe mere tid til dialog med kunderne.

Både sparringspartner og rådgiver
Han forklarer desuden, at de lange kunderelationer i høj grad skabes via glade og dygtige medarbejdere.

- Min erfaring er, at kunden får en tæt relation til den enkelte medarbejder. Derfor gør vi meget ud af at være en attraktiv arbejdsplads, og LEA ligger højt i branchen i forhold til anciennitet. Det er vigtigt, at kunderne føler, at de kan komme til os med stort og småt. Om det er et spørgsmål vedr. ændringer i lovgivningen, vurderinger, istandsættelse af deres ejendom eller andre ydelser, skal de altid kunne ringe til os, forklarer han og uddyber:

- Udover at være administratorer, må kunderne gerne se os som deres sparringspartner og rådgiver. Vi kan løse de fleste opgaver in-house. Herudover trækker vi på vores gode forhold til andre parter og kan dermed hjælpe kunden fra A til B. Et full-service koncept. Det vigtigste er, at finde den rigtige løsning, siger Troels Riis Poulsen.

Invitation til reception
I anledning af direktørskiftet inviterer LEA Ejendomspartner til åben reception d. 31. august kl. 15-17 på adressen Kobbervej 8, 2730 Herlev. Her vil der blive taget afsked med Bent Kandborg Kristensen og budt velkommen til Troels Riis Poulsen.

-losLæs mere om Byggeri

17/8 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsafsætningBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerGrøn energiHurtig porteIndustriporteJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerKranerLamellerLandinspektørLejderLimtræLofterMalingMaskinstyringMultistigerOmbygningPanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkruefundamenterSkure og modulerSokkelrenderSpieringskranSportsløsningerStålåseStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningSøjlerTapetTeleskopstigerTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonTræbroerUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægsaveVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder