Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

En ny etape begynder på Grønttorvet De første beboere flytter ind i Hortensia Hus d. 1. juli. Det efterfølgende boligbyggeri, Lathyrus Hus (på billedet), forventes klar til indflytning allerede til efteråret.

En ny etape begynder på Grønttorvet

Bygningerne på Grønttorvet spirer frem. Allerede før de første lejere er flyttet ind i Hortensia Hus, kan bydelen fejre rejsegilde på det næste byggeri

Del artiklen på

Hundredvis af håndværkere, samarbejdspartnere og andre involverede i Grønttorvets udvikling var forleden til rejsegilde på Lathyrus Hus - det andet boligbyggeri med lejeboliger på Grønttorvet. Her blev de mange håndværkere traditionen tro hyldet for deres gode arbejde af FB Gruppen, der er udvikler for Grønttorvet.

- Grønttorvet er et særligt projekt, hvor blandede kvalitetsboliger til rimelige priser kombineres med grønne miljøer og landsbystemning. Opførelsen af 2200 ejer-, andels- og lejeboliger med et nyt byggeri færdig hvert kvartal sætter høje krav til alle involverede. Derfor glæder det os, at håndværkerne beretter om, hvor stolte de er af deres arbejde med projektet, fortæller FB Gruppens adm. direktør, Hans-Bo Hyldig.

Positive tilbagemeldinger
Rejsegildet for Lathyrus Hus sker blot tre måneder efter rejsegildet på Hortensia Hus, Grønttorvets første byggeri, der om få uger tager imod sine allerførste beboere.

- Vi er meget glade for den positive tilbagemelding over kvaliteten, som vi har fået på Grønttorvets første lejeboliger samt over planerne for udvikling af området. Den positive tilbagemelding har kunne mærkes på efterspørgslen, og størstedelen af lejlighederne i Hortensia Hus er allerede lejet ud, fortæller Hans-Bo Hyldig.

De første lejligheder i Hortensia Hus er klar til indflytning den 1. juli, hvor lejerne i de første 65 lejligheder får udleveret nøglerne til deres nye hjem og flytter ind som Grønttorvets allerførste beboere. Dermed markeres starten på en ny etape i udviklingen af Grønttorvet, hvor beboerne tager del i fortællingen og udfoldelsen af Grønttorvets DNA.

-los

Læs mere om Byggeri

16/6 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKalkudfældnings fjernerKvisteLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSaxliftSkure og modulerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukSyre erstatningTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUni rensVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder