Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

En ny landsby bag Bella Centret

En ny landsby bag Bella Centret

Med referencer til de velkendte københavnske byggeforeningshuse udgør Bellarækkerne i Ørestad 122 rækkehuse, som især appellerer til børnefamilier

Del artiklen på

Bellarækkernes 122 rækkehuse er hvert på ca. 114 m2 og - ligesom andre københavnske byggeforeningshuse som f.eks. Kartoffelrækkerne, Brumleby og Humleby - fordelt på flere plan.

Hele området er bilfrit, og udformningen af stræderne mellem husene har til hensigt at binde området sammen og skabe en oplevelse af fællesskab.

Bellarækkerne har et nordisk og tidløst udtryk, understøttet af naturlige og solide materialer, som skaber et varmt og behageligt udtryk.

Du kan læse mere om projektet og se flere billeder af byggeriet her i magasinet Byggeri nr. 7.

-kj

Læs mere om Byggeri

11/10 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPerforerede panelerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder