Aktuelle nyheder - Byggeri

Entreprenører sætter fokus på fremtidens udfordringer

SPONSORERET INDHOLD: DM&E Entreprenør sætter fokus på fremtidens udfordringer til DM&E Vidensdage med 40 oplæg om faglige emner den 16. – 17. januar 2020

Del artiklen på

DM&E skyder 2020 i gang med en helt særlig begivenhed: vidensdagene. Omkring 250 entreprenante mennesker samles for at netværke og suge ny viden til sig fra de mere end 40 indlæg om både fagspecifikke og generelle emner.

Målet er, at deltagerne skal udfordres på deres nuværende viden og få en række uundværlige guldkorn, som de kan tage med hjem og anvende i deres virksomhed.

Alsidigt indhold
Der vil være indhold til både ejere, ledere og administrative medarbejdere i DM&E’s medlemsvirksomheder, når DM&E slår dørene op til to begivenhedsrige kursusdage i Vingsted.

Udover indlæg, der henvender sig til entreprenør- og kloakmestervirksomheder samt skoventreprenører og agrovirksomheder, er der en række fællesindlæg, som behandler mere generelle emner.

Der er bl.a. paneldebat mellem førende danske banker med fokus på branchens udvikling i fremtiden samt indlæg om forretningsudvikling, markedsføring, sundhed og konflikthåndtering. Det klare mål er, at skabe inspiration, forandringslyst samt give konkrete idéer til forbedring af virksomheden.

Fokus på FN's verdensmål
DM&E har i år planlagt vidensdagene med fokus på FN’s 17 verdensmål. Mange virksomheder forholder sig allerede til dem, eller også kommer de til det i fremtiden, og derfor er det et gennemgående tema på årets vidensdage. Men selvom dagene har et nyt fokus i år, vil de som sædvanlig være præget af helt konkrete faglige emner, der giver værdi til virksomhederne.

Bliv klædt på til fremtiden
DM&E Entreprenør har i år valgt indlæg, som berører emner, der er oppe i tiden og kommer til at påvirke virksomhederne de kommende år. Der er bl.a. fokus på Lokal Afledning af Regnvand (LAR), radonsikring, arbejdsmiljø og digital håndtering af dokumenter.
Derudover er også den store klimadebat et centralt emne, fordi mange entreprenørvirksomheder skal være opmærksomme på, om deres maskiner er miljørigtige. Her kommer FN’s 17 verdensmål ind i billedet, da det store klimafokus bliver ført ind i udbudsprocesserne. Især de offentlige instanser stiller krav i deres udbud og tager derfor kun entreprenører ind, som lever op til de nye standarder. På denne måde kommer klima til at spille en rolle i entreprenørernes fremtidige hverdag, og derfor er det godt at være opmærksom på det allerede nu.

Hverdagens udfordringer og hvordan vi løser dem
Vidensdagene 2020 har dog ikke kun fokus på fremtiden. Det vil være masser af praktisk og anvendelig viden, som deltagerne kan tage med hjem og bruge direkte i deres virksomhed.

- DM&E vil gerne forberede virksomhederne på fremtiden, så de får indblik i, hvad retning branchen går i, og hvad vi skal koncentrere os om på sigt. Men selvom vi ser meget frem, vil der stadig være konkrete værktøjer at hente til at håndtere de udfordringer, der er lige nu, siger Sebastian Skipper Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør.

Udover at tilegne sig ny viden er DM&E Vidensdage et oplagt sted at skabe og forbedre netværk.

- Det er vigtigt, at der bliver skabt netværk entreprenørerne imellem, fordi der er meget, de kan hjælpe hinanden med. På vidensdagene bliver der skabt nye kontakter, som gør, at man altid har nogen at ringe til, hvis man skal bruge en hjælpende hånd, en ekstra mand eller noget bestemt grej”, fortæller Sebastian Skipper Ravn.

DM&E Vidensdage finder sted på Vingsted Hotel og Konferencecenter den 16. og 17. januar 2020.

Læs mere om Byggeri

13/12 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.