Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Få en master inden for arkitektur, indretning eller byplanlægning

Overvejer du en akademisk videreuddannelse inden for arkitektur, indretning eller byplanlægning? Så er SBi's masteruddannelse i universelt design og tilgængelighed måske noget for dig.

Del artiklen på

Med uddannelsen bliver du en af de første specialister på et felt, der har øget politisk bevågenhed i bl.a. Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien. Du får metoderne til at skabe løsninger af høj arkitektonisk kvalitet med udgangspunkt i de forskellige mennesker, der skal bruge byggeriet.

I denne video kan du møde arkitekt Rie Ollendorff og landskabsarkitekt Marcus Zweiniger, som begge lægger vægt på, at uddannelsen giver dem et stort fagligt udbytte, som er direkte brugbart i deres daglige arbejde.Masteruddannelsen foregår i København og er tilrettelagt, så det er muligt at gennemføre den ved siden af et fuldtidsarbejde. Enten som to års koncentreret halvtidsstudium eller som moduler fordelt over længere tid, dog maksimalt seks år.

Begynd på uddannelsen i februar 2019.

-jhn

Læs mere om uddannelsen her

Læs mere om Byggeri

19/11 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder