Aktuelle nyheder - Byggeri

Faglærer hædret med ny prisEn stærk faglighed og en personlighed, der virkeligt formår at favne og løfte de unge, lyder nogle af de rosende ord om prisvinderen Maj-Britt Kristiansen.

Faglærer hædret med ny pris

Motiverende og inspirerende faglærere skaber dygtige håndværkere, der bygger godt. Derfor har Boligfonden Kuben og Uddannelsesforbundet stiftet Faglærerprisen, der blev uddelt for første gang i går, den 1. august

Del artiklen på

En ny pris har fundet vej til byggebranchen. Den går under navnet Faglærerprisen og uddeles af Boligfonden Kuben og Uddannelsesforbundet. Prisen er en hæder og et skulderklap til de mange dygtige og inspirerende faglærere, der er med til at gøre en forskel for fremtidens håndværkere.

Faglærerprisen blev uddelt for første gang i går, den 1. august 2018. Med prisen følger et legat på 30.000 kr., som giver vinderen mulighed for at tage på studierejse og indhente ny viden og inspiration.

- Godt byggeri hænger sammen med dygtige håndværkere. Og dygtige håndværkere er et resultat af gode uddannelsessteder med inspirerende faglærere. Derfor vil vi hædre de ildsjæle, der brænder for at videregive viden og støtter op om eleverne. Ildsjæle, der gør byggeriet til den bedste karrierevej, siger Henrik Mielke, adm. direktør i Enemærke & Pedersen og bestyrelsesmedlem i Boligfonden Kuben.

Vinder af Faglærerprisen 2018
Prisvinderen er fundet efter at ledelsen og foreningsformanden/tillidsrepræsentanten på landets erhvervsskoler sidste år kunne indstille en eller flere kandidater til prisen. Det var muligt både at indstille byggefaglærere og byggefaglærerteams.

Efter indstillingsprocessen udpegede et bedømmelsesudvalg fire nominerede, som bestod af to lærere og to teams. På baggrund af uddybende motivationer fra kandidaternes skoler og foreningsformænd kunne udvalget kåre vinderen: Maj-Britt Kristiansen, faglærer på tømrer- og byggemontageteknikeruddannelsen ved erhvervsskolen Tradium i Randers.

- En god faglærer har både en stærk faglighed og en god, velfunderet pædagogisk ballast. En der virkelig formår at favne og løfte de unge. Det er i høj grad kendetegnende for Maj-Britt Kristiansen, fortæller Hanne Pontoppidan, formand for Uddannelsesforbundet.

- Maj-Britt Kristiansen skaber et godt læringsmiljø, der både sikrer trivsel og arbejdsglæde blandt eleverne. Hun har en stærk personlighed og har hele tiden blik for de unges og fagets behov, fortsætter hun.

Prisen blev overrakt ved et aftenarrangement i Tradiums tømrerafdeling i Randers onsdag den 1. august.

-jhn

Faktaboks
Bedømmelsesudvalget bag Faglærerprisen 2018 tæller:
Sidse Buch, næstformand i Boligfonden Kuben og konsulent i BAT-kartellet
Matthias Tesfaye, medlem af Folketinget
Per Buron, uddannelseschef for byggeri, produktion og service, TEC
Peter Ølgaard, medlem af Uddannelsesforbundets hovedbestyrelse, foreningsformand på Aarhus Tech og faglærer
Theis Fatum Carlsen, senior-projektchef i Skills Denmark
Birgitte Johansen, sekretariatschef, Uddannelsesforbundet

Læs mere om Byggeri

2/8 2018
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.