Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Farver byggebranchen grønCa. 8000 besøgende fra alle hjørner af byggebranchen var forbi Building Green i Forum i 2017, hvor billedet er fra.

Farver byggebranchen grøn

I næste uge sætter byggebranchen kurs mod Building Green i Forum for at videndele og netværke om tidens grønneste trends. 170 udstillere står klar

Del artiklen på

Selvom det udenfor er de orange, gule og brune efterårsfarver, der dominerer, er det den grønne farve, der indtager Forum i København i næste uge. Overskriften er Building Green og bæredygtigt byggeri. Det er ottende gang, at eventen finder sted i hovedstaden, og arrangørerne bag lover et brag af en bæredygtighedsfest:

- Vi ser meget frem til at lade startskuddet lyde til endnu en Building Green-afholdelse i København. 170 udstillere står klar til at tage imod de besøgende, mens programmet byder på masser af talere, debatter og aktiviteter, som forhåbentlig kan inspirere til efterfølgelse, siger Ditte Rosenquist, projektleder for Building Green.

Building Liveability
Byggebranchens mest toneangivende aktører skal facilitere en række forskellige aktiviteter, som er med til at sætte standarderne for fremtidens bæredygtige byggeri.
En af disse aktiviteter er innovationsområdet Building Liveability, som rådgivningsvirksomheden Smith Innovation står bag sammen med foreningen Realdania og Building Green. Her kan man gå på opdagelse i den interaktive installation Climate Change City og blive præsenteret for spændende klimatilpasningsprojekter.

- Building Liveability er tænkt som et levende og inspirerende område, hvor besøgende kan opleve de mange muligheder inden for klimatilpasning. Man kan f.eks. tænde for et mindre regnvejr og gå på opdagelse i, hvordan nye løsninger ikke kun håndterer regnvandet, men også skaber bedre byer, forklarer Ditte Rosenquist.

Arkitekttalenter fra både Arkitekter Uden Grænser og Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) vil også inspirere de besøgende med deres nytænkende idéer. Arkitekter Uden Grænser stiller op med en iøjnefaldende stand, mens 2.-års studerende fra KADK udstiller bygningselementmodeller på balkonen.

Fuldt blus under debatterne
Inspiration, innovation og videndeling hænger også sammen med at belønne de, der går forrest. Det sker onsdag den 31. oktober, hvor vinderne af Det Bæredygtige Element afsløres:

- Vi uddeler igen i år både en Produkt- og en Personpris. Produktprisen hylder en Building Green-udstiller med et produkt, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt. Personprisen går til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtighed i byggeriet, lyder det fra Grith Bech-Nielsen, netværksleder i innovationsnetværket InnoByg, der sammen med Building Green står bag priserne.

Udover at byde på prisuddeling samt et bredt udvalg af udstillere, oplægsholdere og aktiviteter sætter Building Green prikken over i’et med en række paneldebatter med prominente deltagere. Ditte Rosenquist afslutter:

- Paneldebatterne er en vigtig del af eventen. Her samler vi en lang række af byggeriets aktører til at diskutere morgendagens udfordringer og inspirere til fremtidens bæredygtige byggeri.

Building Green afvikles i Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg, den 31. oktober til 1. november 2018.

Se det fulde program her.

-los


Læs mere om Byggeri

23/10 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder