Aktuelle nyheder - Byggeri

Føjer to svenske byggevarekæder til Stark-familienDe to nyindkøb passer godt ind i Beijers strategi og virksomhedskultur, lyder det fra Geir Thomas Fossum, adm. direktør i Beijer Byggmaterial.

Føjer to svenske byggevarekæder til Stark-familien

Det er Starks svenske kæde Beijer Byggmaterial, der står for opkøbet af de to kæder med tilsammen otte byggecentre og et logistikcenter

Del artiklen på

Beijer Byggmaterial har erhvervet PoG Bygghandel, der har seks Woody-byggevarehuse og et logistikcenter i Skåne, samt AB Karl Ekesiöö Bygghandel, der ejer to byggevarehuse i Stockholm. De to nyindkøb øger sammen med tidligere opkøb og organisk vækst Beijer Byggmaterials omsætning med 30 %.

Begge henvender sig primært til professionelle håndværkere, og er et godt match for Beijer, lyder det fra Geir Thomas Fossum, adm. direktør i Beijer Byggmaterial, der nu har 82 byggecentre fordelt over hele Sverige.

- Opkøbet giver os yderligere muligheder for at vækste organisk på et endnu større grundlag. De to nye virksomheders fokus på proffkunderne og medarbejdernes høje kompetence ligger helt på linje med Beijers strategi. Vi har nu taget markedsandele i Sverige 24 måneder i træk; det synes vi er bevis på, at vi gør det rigtige, siger Geir Thomas Fossum og tilføjer:

- I Beijer satser vi på tilvækst og opkøb, som passer ind i vores strategi om at være hele Sveriges byggepartner. Derudover er det også afgørende, at de virksomheder, vi køber, har en forretningskultur og et strategisk fokus, som matcher Beijer. Det har vi fundet hos disse to lokale familievirksomheder, siger han.

Købet, der ligge lige i halen af Starks erhvervelse af Saint Gobain Building Distribution Deutschland (SGBDD) med mere end 220 udsalgssteder, skal godkendes af relevante myndigheder, før det er endeligt, oplyser Beijer Byggmaterial i en pressemeddelelse.

-los


Læs mere om Byggeri

24/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.