Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Fokus på Facilities Management

Fokus på Facilities Management

Boligfonden Kuben, DFM netværk og DR Ejendomme & Service bød inden for til konference i anledningen af Driftsherreprisen

Del artiklen på

Facility Management har ikke altid ledelsens store bevågenhed. De bliver ofte set som pedeller, der har meget lidt indflydelse på kerneforretningen. Men intet kunne være mere forkert. For de fysiske rammer har afgørende betydning for virksomheden, lød det på konferencen, som Boligfonden Kuben, DFM netværk og DR Ejendomme & Service i anledningen af Driftsherreprisen inviterede til.

- Når folk kommer i Koncerthuset, kommer de for at få en musikalsk oplevelse. Men ofte er det ikke musikken, der er afgørende for deres oplevelse. Det er rammerne. Bliver de taget godt imod af vores værter, er toiletterne rene, kan de parkere, er her pænt og rent? Alle de små detaljer er med til at bestemme om de vælger at høre Nick Cave her eller inde i byen. Derfor er Facility Management så vigtigt, sagde DR koncerthusdirektør Leif Lønsmann.

Bedre og billigere løsninger
DR Ejendomme & Service har gennem det sidste halve år fået hjælp af retorikeren Marcus Lantz, så medarbejderne bliver bedre til at kommunikere med brugerne af bygningerne. Derudover har DR Ejendomme & Service arbejdet med at blive bedre til innovation, siden de vandt Driftsherreprisen i marts måned.

- På en måde kan man sige, at Driftsherreprisen har gjort os endnu mere ambitiøse. Vi er begyndt at tænke mere over vores rolle i organisationen og vores arbejdsformer. Traditionelt set er vi jo dem, der fikser de store og små problemer i dagligdagen. Vi rykker ud og løser problemet. Efter Driftsherreprisen har vi arbejdet med at blive mere innovative. Vi har givet os tid til at dvæle mere ved problemerne i stedet for at haste en løsning igennem. Det betyder, at vi er kommet med nogle bedre og billigere løsninger på de problemer, vi har stået overfor, siger chef for DR Ejendomme & Service, Poul Holt Pedersen.

DR Ejendomme & Service delte gavmildt ud af deres erfaringer på konferencen, der også bød på et til dagen sammensat debatpanel.

- Vi er glade for, at vi med Driftsherreprisen kan være med til at sætte fokus på Facility Management. Det er en lidt overset disciplin, som vi først ser, når tapetet skaller af, snavset hober sig op, og elregningen vokser. Men i virkeligheden betyder facilities management rigtig meget for vores trivsel og i sidste ende virksomhedens bundlinje, siger sekretariatschef i Boligfonden Kuben Inger Ravn.

-kj

Læs mere om Byggeri

13/11 2017
AffugtningAfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring pladerBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderLimtræLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPerforerede panelerPortautomatikPorteRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonVarmepumperVægbeklædningVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder