left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Forlænger bytteservice i byggemarkedet Ny bytteservice giver ret til at bytte ubrugte varer eller få pengene retur inden for 12 måneder, siger indkøbsdirektør i Bauhaus Kenn Pedersen.

Forlænger bytteservice i byggemarkedet

Bauhaus forlænger kædens bytteservice, så den nu gælder i et helt år fra købsdatoen i stedet for som nu i tre måneder. Det giver en ekstra sikkerhed nu hvor restriktioner gør det vanskeligt at bygge varer

Del artiklen på

Mange boligejere over hele landet har travlt med at renovere boligen ude og inde, og det kan være svært at beregne, hvor mange liter maling forskønnelsen af stuen kræver. Eller hvor mange byggematerialer der skal bruges for at forny badeværelset.

- Vi oplever, at mange af vores kunder ikke forstår, hvorfor de ikke kan bytte varer på grund af Covid-19 restriktioner. De bliver nervøse for at købe for stort ind til deres projekter, fordi de er bange for efterfølgende at brænde inde med overskydende byggematerialer. Men det behøver man ikke længere bekymre sig om, for med en bytteservice på et helt år er der god tid til at returnere overskydende materialer, siger Kenn Pedersen, der er indkøbsdirektør i Bauhaus.

Han tilføjer, at den nye bytteservice udspringer af den nuværende situation med restriktioner, men at Bauhaus har besluttet at gøre den udvidede bytteservice permanent.

- Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at samle alle indkøb til store og små projekter, uden kunderne behøver at stresse over, om de kan levere ubrugte varer retur. Derfor tilbyder vi 12 måneders bytteservice, og det gælder uanset, om varen er købt online i vores webshop eller fysisk i et af vores byggevarehuse, fastslår Kenn Pedersen.

Penge retur eller ombytning
Bauhaus kalder deres ordning for bytteservice, men man kan som kunde vælge at ombytte den ubrugte vare eller få pengene retur.

- Vores bytteservice er meget enkel. Varen skal naturligvis ikke have været brugt, og så skal den returneres i original emballage, der ikke har været åbnet. Derudover skal kunden huske at tage en kvittering med som dokumentation for, at varen er købt hos os inden for de 12 måneder, forklarer Kenn Pedersen.

For en god ordens skyld nævner indkøbsdirektøren, at der dog er få undtagelser fra ordningen. For eksempel kan man hverken bytte eller returnere skaffevarer, specialfremstillede varer eller tilpassede plader.

-los

Læs mere om Byggeri

26/2 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.