left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Freja Ejendomme udpeger ny administrerende direktørChristina Jørgensen har en solid baggrund i ejendomsbranchen som både entreprenør, rådgiver og bygherre og yder i dag strategisk bygherrerådgivning via eget selskab.

Freja Ejendomme udpeger ny administrerende direktør

Kommende adm. direktør for statens ejendomsselskab Freja Ejendomme bliver Christina Jørgensen, som tiltræder stillingen 1. juni

Del artiklen på

Christina Jørgensen har en solid baggrund i ejendomsbranchen, hvor hun har fungeret som både entreprenør, rådgiver og bygherre. Christina Jørgensen er uddannet bygningsingeniør (IHK 1990) og har i mere end seks år haft ansvaret for projektudvikling i MT Højgaard – de sidste tre år som direktør for Projektudvikling & OPP (offentlige, private partnerskaber). I dag yder hun strategisk bygherrerådgivning via eget selskab.

Hun afløser Karen Mosbech, der efter 12 år i spidsen for Freja Ejendomme har besluttet sig for at fratræde stillingen.

Hans J. Carstensen, bestyrelsesformand i Freja Ejendomme siger:

- På bestyrelsens vegne er jeg rigtig glad for at kunne byde Christina Jørgensen velkommen til Freja Ejendomme. Christina har omfattende erfaring med alle dele af værdikæden i ejendomsbranchen, og er den ideelle kandidat til at tage over efter Karen Mosbech. Jeg og resten af bestyrelsen ser frem til vores fremtidige samarbejde.

Christina Jørgensen siger:

- Jeg har med interesse fulgt de flotte resultater, som Freja har opnået under Karen Mosbechs ledelse, og jeg ser det som et stort privilegie, at skulle fortsætte denne udvikling sammen med Carsten Rasmussen og hele organisationen. En organisation som er respekteret for at være både dedikeret, ordentlig og præget af høj faglighed.

- Jeg har arbejdet med ejendomme i mange år, og når man som jeg brænder for bæredygtig og værdiskabende udvikling, så tror jeg ikke, at der findes en mere spændende stilling i branchen. Jeg glæder mig til at tiltræde den 1. juni.

Karen Mosbech, der fortsætter som adm. direktør i Freja Ejendomme frem til 1. juni, glæder sig over ansættelsen af Christina Jørgensen.

- Hun er kendt som en meget driftssikker og kompetent leder, med en stor faglighed og viden om branchen. Jeg ønsker hende al det bedste i denne spændende stilling.

-los


Læs mere om Byggeri

19/1 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.