Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Gaihede leder efter ny adm. direktør

Rådgivervirksomheden Gaihede, ingeniør & arkitekter, skal have en ny adm. direktør. Det sker for at fastholde den overordnede positive udvikling i virksomheden

Del artiklen på

Jesper-Max Larsen, som har været adm. direktør siden juni 2015, er fratrådt. Det sker, efter virksomhedens stigende aktiviteter ikke slår igennem i regnskabet.

- Vi havde et fint år i 2016, men desværre er det momentum stoppet i år 2017, så derfor er vi tvunget til at rette op på det. Den udvikling må vi som bestyrelse forholde os til, og handle derefter, siger medejeren Ragn Gaihede.

Han og bestyrelsen varetager nu midlertidigt de aktuelle adm. direktør-opgaver, mens den daglige drift fortsat ledes af teknisk direktør Jesper Krog.

Ragn Gaihede har tidligere været adm. direktør i virksomheden og stået i spidsen for den fra opstarten i maj 2002 til midt i år 2015.

Går efter en erfaren m/k
Han understreger, at hans og bestyrelsens daglige lederskab er en midlertidig løsning, og at jagten på den rigtige kandidat til posten er gået ind. Ragn Gaihede forventer, at en ny adm. direktør ansættes inden for en overskuelig periode.

- Vi leder efter en erfaren mand eller kvinde til posten. En, der forstår os som virksomhed, hvor vores fokus er kvalitet og kundetilfredshed. Samtidig skal vedkommende kunne overskue og tage de rette beslutninger, så alle vores aktiviteter og indsatser skaber værdi, udtaler Ragn Gaihede.

Gaihede er en sund virksomhed med økonomien i orden, men det er tid til at rette op på en uheldig udvikling og justere.

- Somme tider skal der skiftes ud for at få det perfekte hold. Og det gør vi nu, slutter Ragn Gaihede.

-los

Læs mere om Byggeri

18/5 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder