Aktuelle nyheder - Byggeri

Øger lagerbeholdningen af pavillonerSektionsleder for pavilloner Carsten Bøgesø og projektchef Martin Drejer Hansen er på besøg i en af de midlertidige institutioner, som Ajos Pavillon for nyligt har opsat.

Øger lagerbeholdningen af pavilloner

SPONSORERET INDHOLD: Alt har næsten været udlejet, så derfor har Ajos investeret og lagt en ny strategi for at have standardpavilloner på lager til omgående levering

Del artiklen på

Pavillonbyggeri bliver ofte valgt, når det skal gå hurtigt, samtidig med at kvaliteten skal være i top og pavillonen skal leve op til alle krav i bygningsreglementet.

- Ajos har opstillet 18.000-20.000 kvadratmeter pavillonbyggeri i 2018 og første halvdel af 2019, og det har naturligvis trukket på beholdningen af pavilloner. Derfor har vi købt massivt ind, og det er alt sammen pavilloner, der lever op til BR18/BR20 blandt andet med vandbåret gulvvarme som standard, fortæller sektionsleder Carsten Bøgesø fra Ajos Pavilloner.

Udlejningsvirksomheden har sideløbende lagt en strategi, hvor der er udviklet nogle standardpavilloner, der kan anvendes til både kontorer, plejehjem, børneinstitutioner og skoler, således at virksomheden er meget fleksibel uanset, hvilken opgave den bliver stillet overfor.

- Ved at opbygge standardpavilloner og have et lager er vi i stand til at reagere meget hurtigt i markedet. Det kan f.eks. være nødvendigt her i sommerperioden, hvor der ved nogle skoler og uddannelsesinstitutioner viser sig at mangle undervisningslokaler, eller det kan være aktuelt ved brand eller vandskader, hvor der hurtigt skal skaffes erstatningslokaler, siger Carsten Bøgesø.

Han tilføjer:

- Én ting er, at vi har mange og ret nye pavilloner, men de mange opgaver har også givet vores medarbejdere stor knowhow på alle områder. Vi er i forvejen en ret rutineret stab, hvor flere har 20-25 års erfaring i modulbranchen, og er vant til at håndterer både store og små byggesager. Jeg sidder eksempelvis lige nu med en opgave for en kommune som skal være klar til det nye skoleår, hvor man ønsker en bygning på 2000 m2 i flere plan med indbygget elevator, fortæller han.

Foran sin tid
Ajos bygger pavillonbyggerier i op til tre plan, der lever op til alle krav i BR18/BR20, herunder f.eks. kravene til lyd, lys, energi, brand og ikke mindst ventilation.

- Der er heldigvis på markedet en efterspørgsel efter høj kvalitet og design på midlertidige pavillonbyggerier, og det kommer os til gode hos Ajos, fordi vi udelukkende arbejder med pavilloner i ’high end’-klassen, der opfylder kravene i BR18 og det kommende BR20, siger Carsten Bøgesø.

BR20 indføres først om halvandet år, så der er Ajos foran sin tid, men der er allerede nu stor efterspørgsel efter energirigtige løsninger, og de nye regler gælder alle nye opstillinger – altså også genbrug af pavilloner.

-losLæs mere om Byggeri

25/6 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.