left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Grundstensindmuring i Køge

Grundstensindmuring i Køge

Boligbyggeriet Strandparken på Søndre Havn får 65 lejeboliger med flot udsigt, som også er tænkt med ind i selve byggeriets atmosfære og miljø

Del artiklen på

Grundstensindmuringen markerer opførelsen af boligbyggeriet Strandparken på Søndre Havn i Køge. Ved grundstensindmuringen sætter Arkitektgruppen de første sten og murer i den forbindelse en kasse med forskellige ting ind i muren. I kassen er der blandt andet dagens avis, kongens mønt og andre effekter, som er kendetegnende for her og nu. Så hvis man åbner kassen om 100 år, åbner man en tidslomme fra september 2017. Byggeriet har dog været i gang siden foråret, og der er allerede sat elementer op til tredje sals højde.

Som de første udviklere på Søndre Havn afleverede Arkitektgruppen tidligere i år nabobyggeriet Strandengen, og selskabet var ligeledes de første til at påbegynde byggeri i området, hvor der tidligere lå en campingplads. I modsætning til Strandengen, hvor der nu kun er én usolgt lejlighed, består Strandparken af lejeboliger, som Newsec Datea skal administrere på vegne af Dades, der privat ejendomsinvestorer og har købt Strandparken af Arkitektgruppen.

- Vi er stolte over at spille en vigtig rolle i udviklingen af Søndre Havn og have en aktie i virkeliggørelsen af Køge Kysts visionære ambitioner for området. I udviklingen af en ny bydel er det vigtigt, at man tænker i diversitet i forhold til arkitektur og boligform. Strandparken får sit eget arkitektoniske udtryk og indeholder lejeboliger, hvilket der er stor efterspørgsel på i Køge. Derfor er vi også sikre på, at der bliver taget godt imod det nye byggeri, når lejlighederne er klar til indflytning næste sommer, siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

Strandparken har et samlet boligareal på 6145 m2 og får 65 lejligheder på 56-118 m2. De fleste af lejlighederne får havudsigt. Gårdmiljøet bliver en afspejling engen, der ligger ned mod vandet, og der bliver sået marehalm og anvendt sand for at skabe en glidende overgang. Under ejendommen anlægges der en parkeringskælder til både biler og cykler. Det er Juul Frost Arkitekter, der har tegnet Strandparken.

-kj

Læs mere om Byggeri

20/9 2017
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.