Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Halgruppen etablerer sig nu i Danmark

Halgruppen leverer skræddersyede løsninger indenfor salg og udlejning af lagerhaller, arbejdstelte, partytelte og presenninger

Del artiklen på

Den nordiske gruppe eksisterer allerede i Norge og Sverige, hvor medarbejderne har en faglig ekspertise med 20-30 års erfaring i udvikling og levering.

Selskabet har ansat direktør Kim Jansdorf til opbygning af den danske afdeling. Han har mange års erfaring fra branchen og kommer fra en tilsvarende stilling.

- Med afsæt i de specialkompetencer vi besidder i selskabet, bliver det en meget spændende tid vi går i møde. Det bliver bestemt nogle kreative og gode løsninger som vi kommer til at bygge. De fleste af vores kreative- og tekniske medarbejdere har 20-30 års erfaring i specialløsninger, og naturligvis også standard løsninger. Vi er som udgangspunkt et nyetableret selskab i Danmark, men erfaringsmæssigt et af de stærkeste i Norden, udtaler Kim Jansdorf.

Den danske afdeling af Halgruppen holder til i Stege, og er et datterselskab af det norske moderselskab Hallgruppen AS.

-los

Læs mere om Byggeri

11/5 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder