Aktuelle nyheder - Byggeri

Hastebehandling af forslag om penge fra LandsbyggefondenBoligminister Kaare Dybvad Bek parat til hurtig handling for at få pengene i Landsbyggefonden ud at arbejde

Hastebehandling af forslag om penge fra Landsbyggefonden

Statsministeren har anmodet Folketingets Præsidium om at hastebehandle lovforslagene, der skal sætte Landsbygefondens mange penge i spil.

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

Som en del af aftalen er der blandt andet enighed om, at der skal ske en ekstraordinær forøgelse af investeringsrammen til renovering i 2020 på 12 milliarder kroner, med henblik på en hurtig aktivitetsvirkning til gavn for dansk økonomi.

Boligministeren ønsker på den baggrund at fremsætte et hastelovforslag i Folketinget onsdag den 3. juni med et ønske om førstebehandling tirsdag den 9. juni og 2. og 3. behandling tirsdag den 16. juni.

Resten til efteråret
Samtidig gøres der opmærksom på, at den ekstraordinære forøgelse af investeringsrammen skal føre til en hurtig afvikling af størstedelen af ventelisten til renoveringsstøtte fra Landsbyggefonden samt en del af puljen vedrørende digitalisering af det almene byggeri, som fremrykkes til 2020.

- Ønsket om en hurtig fremsættelse og hastelov procedure skal ses i lyset af corona-krisen og behovet for, at der med fremrykningen af midlerne til renovering kommer en hurtig aktivitetsvirkning til gavn for dansk økonomi, skriver statsministeren.
Lovforslag om den øvrige del af aftalen forventes fremsat i efteråret.

Læs mere om Byggeri

2/6 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.