Aktuelle nyheder - Byggeri

Havmøllepark klar til levering af fossilfri strøm

Havmøllepark klar til levering af fossilfri strøm

Danmarks næste havmøllepark, Horns Rev 3, i Nordsøen indvies d. 22. august og vil levere fossilfri strøm svarende til det årlige elforbrug i omkring 425.000 danske husstande

Del artiklen på

Den officielle indvielse af parken sker på havnen i Hvide Sande, som fra 2024 vil udgøre basen for vedligehold og drift af de 49 havmøller.

- Åbningen af Horns Rev 3 er et bevis på vores engagement i at muliggøre et fossilfrit liv inden for én generation. Vi ser frem til og er stolte af, at Hans Kongelige Højhed Kronprinsen kommer og sætter parken i gang, siger Magnus Hall, der er administrerende direktør for Vattenfall.

Horns Rev 3 vil øge den danske elproduktion fra vind med omkring 12 % og har en kapacitet på 407 MW. Totalhøjden af de 49 8,3 MW-vindmøller er 187 meter, og hver mølle vejer tæt på 1500 tons inklusive fundament. Vindmølleparken er placeret i Nordsøen 25-40 km. ud for den danske vestkyst.

-kj

Læs mere om Byggeri

8/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.