Aktuelle nyheder - Byggeri

Her får holdet bag Blixens prisen Årets Byggeri i kategorien ErhvervGlenn Elmbæk, Arkitema, Bünyamin Simsek, Aarhus Kommune, Scott Hollingsworth, dommerkomiteens formand, Jens Skinnebach, A. Enggaard. Foto Michael Odsgard

Her får holdet bag Blixens prisen Årets Byggeri i kategorien Erhverv

Se video fra overrækkelsen af prisen og se det spændende multikulturelle hus, der ligger på kanten af Gellerup i Aarhus.

Del artiklen på

En dommerkomité med repræsentanter fra blandt andet Dansk Industri, Dansk Byggeri og Danske Arkitekter har kåret kontorhuset Blixens i Gellerup til Årets Byggeri 2019 i erhvervskategorien.

Blixens breder sig over 23.000 kvadratmeter og rummer udover godt tusind kommunale arbejdspladser også en politistation, restaurant, værksteder og kafferisteri. Huset er tegnet af Arkitema Architects. Glenn Elmbæk, partner i Arkitema Architects, var med til prisoverrækkelsen:

- Historien i området og kommunens ambition om at skabe et åbent og inviterende vartegn for Aarhus og Gellerup har fra starten været et pejlemærke for os alle. Nu er vi glade for at se et hus der til fulde folder sig ud og indfrier alle de tanker og ambitioner vi har haft. Jeg er sikker på, at det i de næste mange år vil være en af de bygninger som alle århusianere ved, hvad er, sagde han.

Prisen er blevet uddelt siden 1997, og i 2018 vandt et andet århusiansk byggeri - denne gang var det projektet Lisbjerg Bakke, der vandt i kategorien bolig.

Læs mere om prisen Årets Byggeri her...

Dommerkomiteen bag Årets Byggeri 2019:
Formand Scott Hollingsworth (arkitekt, Hollingsworth Pack)

Lene Espersen (direktør, Danske Arkitektvirksomheder)

Henrik Garver (adm. direktør, FRI)

Elly Kjems Hove (branchedirektør, DI BYG)

Lars Storr-Hansen (adm. direktør, Dansk Byggeri)

Palle Thomsen (adm. direktør, Danske Byggecentre)

Hans-Bo Hyldig (næstformand, Byggesocietetet).

Her er en række virksomhedsrerpæsentanter fra holdet bag Blixens.

 

-msl

Læs mere om Byggeri

11/12 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.