Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Hjælp til store ejendomme der vil spare stort Det er ofte en stor opgave for andelsboligforeninger og ejerforeninger at gennemføre en vellykket renovering, men nu kan BedreBolig-rådgivning sikre, at renoveringen også sænker forbruget,(arkivfoto)

Hjælp til store ejendomme der vil spare stort

BedreBolig-ordningen er udvidet til også at gælde etageejendomme og andre store bygninger. Foreløbig er ti virksomheder godkendt og står klar med hjælp til energirigtig renovering af etageejendomme

Del artiklen på

I landets større byer finder man mange gamle etageejendomme, som trænger til renovering for at kunne leve op til nutidens krav til komfort og mindst muligt energispild. Men for at sikre vellykket renovering, som samtidig reducerer energiforbruget, er der behov for kvalificeret rådgivning. Derfor er BedreBolig-ordningen blevet udvidet til også at omfatte rådgivning til renovering af etageejendomme og andre store bygninger.

- Det er ofte en stor opgave for andelsboligforeninger og ejerforeninger at nå i land med en vellykket renovering. Kvalificeret rådgivning er derfor en stor hjælp, og BedreBolig-rådgivning kan være med til at sikre, at renoveringen også reducerer energiforbruget i bygningen, siger kontorchef i Energistyrelsen Carl-Christian Munk-Nielsen.

BedreBolig-rådgivning hjælper hele vejen
BedreBolig-ordningen er frivillig og gør det muligt at få kvalificeret, helhedsorienteret energirådgivning i forbindelse med renovering. BedreBolig er baseret på one-stop-shop-tankegangen. Det betyder, at en BedreBolig-rådgiver kan hjælpe hele vejen fra idé til færdig renovering. Rådgiveren kan både lave beregninger, lægge en plan, projektere og indhente tilbud – samt være den, der styrer byggeprojektet og kvalitetssikrer arbejdet. BedreBolig-rådgivning kan tage udgangspunkt i ejendommens energimærke og kombinere det med andre renoveringsønsker. Det givet et helhedsorienteret renoveringsprojekt, som øger komforten og reducerer omkostningerne til varme.

Kompetente rådgivere
BedreBolig-rådgiverne er typisk arkitekter, håndværkere, ingeniører eller bygningskonstruktører, der har taget en BedreBolig-efteruddannelse samt bestået Energikonsulentuddannelsen i flerfamilieshuse. Alle BedreBolig-virksomheder er godkendt af Energistyrelsen.

-jhn

Se listen over godkendte rådgivere på BedreBolig.dk/flerfamiliehus http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/bedrebolig/flerfamiliehus

Læs mere om Byggeri

18/5 2017
AfskærmningAlu stigerArbejdsmiljø-koordineringBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygherrerådgivningBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLamellerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPerforerede panelerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRenovering - ombygningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder