left banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Højner sikkerheden med klemmesikringDer blev brugt masser af motorbører på den seneste byggeplads, hvor folkene fra Vesti Olsen & Hansen arbejdede.

Højner sikkerheden med klemmesikring

For at undgå klemmeulykker med motorbører har Bejco udviklet en klemmesikring, der lever op til kravene fra Arbejdstilsynet

Del artiklen på

Ifølge Arbejdstilsynet kommer 1100 ansatte hvert år ud for alvorlige arbejdsulykker på arbejdspladsen. Ulykkerne kan have store konsekvenser for den tilskadekomne, for virksomheden, kollegaer samt familien.

Hos Lohke Materieludlejning er man meget optaget af at maskinerne er i god stand og at sikkerheden er i top. Alle motorbører er fra Bejco, bl.a. fordi disse bører har klemmesikring, der kan være med til at forebygge en eventuel ulykke.

Indehaver af Bejco & Kramac Maskincompagni, Børge E. Jørgensen, udtaler:

- Føreren af motorbøren går typisk med 400-500 kg lige op af maven, og der er desværre sket adskillige arbejdsulykker, hvor føreren er kommet i klemme. Ulykkerne har givet anledning til et påbud fra Arbejdstilsynet overfor producenter og importører. Vi har hos Bejco & Kramac Maskincompagni bygget basismaskinen op omkring sikkerhed med bl.a. klemmesikring, som sikrer at motorbøren stopper og automatisk kører fremad, hvis bøjlen møder modstand. Dermed forhindres at føreren bliver klemt mod en forhindring, siger han.

Sætter pris på klemmesikringen
En der sætter pris på klemmesikringen, er adm. direktør hos Vesti Olsen & Hansen a/s, Christian Vesti Olsen, der er fast kunde hos Lohke Materieludlejning:

- Hos Vesti Olsen & Hansen har vi stor fokus på arbejdsmiljøet for vores medarbejdere på byggepladserne. Vi går rigtigt meget op i sikkerheden for vores ansatte, og det er rart, at man som ansvarlig leder ved at sikkerheden er i top på de maskiner, vi lejer hos Lohke.

-los

Læs mere om Byggeri

8/6 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.