Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Håndværkere kom helt tæt på Historic Grand PrixHele Stark Racing teamet var forbi for at hilse på håndværkerne, snakke om løbet, tage billeder og skrive autografer.

Håndværkere kom helt tæt på Historic Grand Prix

Over 600 af Starks håndværkerkunder var søndag samlet til Copenhagen Historic Grand Prix for at opleve DTC-race i international topklasse

Del artiklen på

Få danske sportsbegivenheder giver så stor genlyd blandt landets håndværkere som de årlige byløb i Aarhus og København, der bl.a. inkluderer Mascot DTC (Danish Thundersport Championship).

I weekenden bragede det traditionsrige Copenhagen Historic Grand Prix således over asfalten i Bellahøj til fjerde runde af dansk motorsports stærkeste serie med fuld opbakning i teltområderne omkring den ca. 2,4 km lange bybane – trods det ustadige augustvejr, der vekslede mellem høj solskin og spredte regnbyger.

Flere end 600 håndværkere fra hele Sjælland var således alene i løbet af søndag sammen med en række medarbejdere fra regionens lokale Stark-forretninger samlet i det store Stark Racing-område ved den vestlige indgang.

Takket være områdets placering direkte ud til et af banens sværeste sving kunne håndværkerne dagen igennem følge slagets gang på asfalten lige udenfor, mens de samtidig på storskærmen fik det store overblik og ekspert-kommentarer via live-transmissionerne fra TV2 Sport.

Toppen af dansk motorsport
En af de mange håndværkere, som havde taget turen ind til København, var formand Kim Bo Rasmussen fra byggefirmaet Elindco i Jyllinge. Han fortæller:

- Det er en rigtigt god måde at mødes uden for almindelig arbejdstid med både kolleger, kontaktpersonerne fra vores lokale Stark samt en masse andre mennesker fra branchen og samtidig opleve toppen af dansk motorsport helt tæt på. Du får en helt anden oplevelse end ellers.

I motorsportens maskinrum
Som hovedsponsor for sportsdirektør Casper Elgaards DTC-hold bød Stark Racing indenfor til en hel dag pakket med oplevelser fra motorsportens inderste maskinrum. Casper Elgaard indledte dagen med en introduktion til løbet og de særlige udfordringer, som bybanen bød på. Programmet inkluderede derudover bl.a. guidet rundtur med mulighed for at blive introduceret til de øvrige teams, klasser og livet som racerkører.

Sportsdirektør Casper Elgaard bød velkommen med introduktion til løbet og de særlige udfordringer, som bybanen bød på.

Desuden var hele Stark Racing teamet, som ud over regerende DTC-mester Kasper H. Jensen tæller legenden Kris Nissen samt de to supertalenter Christian Sørensen og Nicolai Kandborg, en tur forbi området. Her fik de mange håndværkere mulighed for at hilse på kørerne, snakke om løbet, få taget billeder og få autografer.

Marketingdirektør Jesper Gaarde fra Stark fortæller:

- Vi har i Stark Racing rigtigt gode erfaringer med at få skabt nogle professionelle rammer, der giver værdi for både håndværkerne og vores egne forretninger i form af unikke, uhøjtidelige oplevelser og netværksmuligheder. Samtidig udvikler vi løbende konceptet ud fra de ønsker, som både håndværkerne og vi selv har, da vores ambition er at levere unikke motorsport-oplevelser i højeste kvalitet hver gang.

Resultatmæssigt var weekendens løb også på banen en succes for Stark Racing, idet Kasper H. Jensen vandt 1. heat og fik to andenpladser i de to efterfølgende. Det betyder, at den regerende DTC-mester nu er rykket op på andenpladsen i den samlede stilling i årets Mascot DTC, før det igen går løs på FDM Jyllandsringen i Silkeborg d. 18.-20. august.

-los

Læs mere om Byggeri

9/8 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder