Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Hoffmanns samarbejdsmodel giver resultatTorben Bjørk Nielsen.

Hoffmanns samarbejdsmodel giver resultat

For første halvår 2018 kan Hoffmann præsentere en stigning i ordrebeholdning til 2490 mio. kr. og en omsætningsvækst stadig over fem procent

Del artiklen på

- Vi er lige dele stolte og ydmyge over for alle de projekter, vi har fået skabt sammen med kunderne/rådgiverne og arkitekterne i et tidligt forpligtende samarbejde, siger adm. direktør Torben Bjørk Nielsen, Hoffmann.

Stigningen i ordrebeholdningen på 2490 mio. kr. (1.390) svarer nogenlunde i sum til indgåelse og opstart af det store kontorprojekt for KLP på ca. 65.000 m2, som skal bygges over de næste tre år. Bagved stigningen i ordrebeholdningen ligger mange nye projekter, hvor såvel nye som eksisterende kunder har valgt Hoffmann til.

Halvår 2018 (i mio. kr.)
Oms.    Res.    Res.%    Ordrebe.
843    52    6,2 %    2490

Halvår 2017 (i mio. kr.)
Oms.    Res.    Res.%    Ordrebe.
799,8    45,1    5,6 %    1390

Hoffmanns strategimål for 2020 er fortsat at opnå en resultatgrad > 5 %
-En omsætningsvækst på > 5 % pr. år
-Vigtigst er et skadefrit arbejdsmiljø og lavt sygefravær

- Next Generation muliggør fortsat vækst. Hoffmanns rekruttering af nyuddannede ingeniører/konstruktører/installatører igennem de sidste 10 år giver mulighed for vækst. Vi er på vej i den rigtige retning mod alle mål takket være en meget dedikeret indsats af alle vores ca. 600 medarbejdere, siger Torben Bjørk Nielsen og tilføjer:

- Aktiviteten er høj i den danske byggebranche. Det stiller store krav til ressourceallokering og leverancesikkerhed. Umiddelbart en krævende situation for projekterne, men Hoffmanns samarbejdsmodel med tidlig involvering af alle parter minimerer denne risiko, idet ressourcer og leverancer kan tilgå projektet rettidigt.

På trods af Hoffmanns øgede kapacitet har virksomheden i første halvår af 2018 ikke haft nogen alvorlige skader samt fastholdt et lavt sygefravær på 2,2 % (1,2 %).

Mere end 6.500 medarbejdere, kunder, underentreprenører og rådgivere har nu erhvervet Hoffmanns arbejdsmiljøkørekort.

-kj

Læs mere om Byggeri

17/8 2018
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder